ΟΦΗ: Επίσημο του Ντζου

ΟΦΗ: Επίσημο του Ντζου

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Επίσημο του Ντζου

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μεσάκ Ντζου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η δεδομένη αποχώρηση του Μεχντί Ζερκάν έφερε νέες εξελίξεις στον σχεδιασμό του ΟΦΗ για το θέμα του εξτρέμ και λίγο πριν το φινάλε της αγοράς των ελεύθερων, ο Μέσακ Ντζου είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ο 23χρονος εξτρέμ είχε μείνει ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ και ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο για συμβόλαιο δύο ετών. Πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του για να γίνει επίσημη η μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού, Mésaque Geremias Djú, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας δυο ετών.

Ο 23χρονος Πορτογάλος, με καταγωγή από την Guinea-Bissau, γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1999 και μετρά 53 συμμετοχές και 14 γκολ με τις εθνικές ομάδες U16, U17, U18, U19 και U20 της Πορτογαλίας.

Προέρχεται από τις ακαδημίες της Benfica, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 εντάχθηκε στην U21 της West Ham (29 εμφανίσεις, 4 γκολ).

Mésaque, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα