Πρόβλημα με Βατσλίκ, αναγκαστική αλλαγή στο ματς της Τσεχίας

Newsroom
Πρόβλημα με Βατσλίκ, αναγκαστική αλλαγή στο ματς της Τσεχίας

bet365

Ο Βατσλίκ του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης της Εθνικής Τσεχίας κόντρα στην αντίστοιχη της Ελβετίας. Δεν υπάρχει ανησυχία για Λάιντνερ.

Πρόβλημα με τον Τόμας Βατσλίκ φαίνεται πως προέκυψε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Τσέχος πορτιέρε αποκόμισε ένα τραυματισμό στο αποψινό (27/9) ματς της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Ελβετίας, όπου και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις/αναφορές από τη χώρα του για την κατάστασή του αναφέρουν πως έχει πρόβλημα στον δεξί του ώμο, όμως η κατάστασή του θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες.

Οσον αφορά τον Ντορόν Λάιντνερ, ο αριστερός μπακ βρέθηκε στο βασικό σχήμα στο ματς του Ισραήλ U21 με την Ιρλανδία, ωστόσο αντικαταστάθηκε στο 63' λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Ωστόσο, ο 20χρονος αμυντικός δεν έχει κάτι σοβαρό και θα τεθεί άμεσα στα πλάνα του Μίτσελ. Αξίζει να σημειωθεί, πως το Ισραήλ ξεπέρασε στα πέναλτι (3-1) το εμπόδιο της Ιρλανδίας και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2023.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα