ΠΑΣ Γιάννινα: Οι Εραμούσπε, Καραχάλιος υπέγραψαν νέα συμβόλαια

Newsroom
 ΠΑΣ Γιάννινα: Οι Εραμούσπε, Καραχάλιος υπέγραψαν νέα συμβόλαια

bet365

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός και ο Ελληνας χαφ επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το φινάλε της σεζόν 2024/25.

Νέα συμβόλαια με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψαν οι Εραμούσπε, Καραχάλιος καθώς επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον «Αγιαξ της Ηπείρου». Αμφότεροι μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι του 2025, καθώς το μεν προηγούμενο του Αργεντινού στόπερ εξέπνεε στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, το δε του Ελληνα χαφ το 2024.

Ετσι ο πρώτος θα «ριζώσει» στους «Ζωσιμάδες» καθώς ήρθε το 2020 και αυτόματα θα κλείσει πενταετία στην ομάδα (ήδη μετρά 67 εμφανίσεις με τη φανέλα της και 11 γκολ), ενώ ο 26χρονος ανασταλτικός μέσος πήγε το 2021 και από τότε είναι «κολώνα» στον άξονά της.

Ο επόμενος που θα επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιό του φαίνεται πως είναι ο νεαρός μέσος Άγγελος Λιάσος, με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα