ΠΑΣ Γιάννινα: Συμφωνία με Λιάσο για επέκταση του συμβολαίου του

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Συμφωνία με Λιάσο για επέκταση του συμβολαίου του

bet365

Εκτός από τις μεταγραφές, στον ΠΑΣ Γιάννινα δίνουν βάρος και στις ανανεώσεις, με τους Ηπειρώτες να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Άγγελο Λιάσο για επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια.

Μπορεί αυτή την στιγμή το βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα να έχει πέσει στην απόκτηση του επιθετικού, ωστόσο οι Ηπειρώτες κοιτάζουν και τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν με τον 22χρονο μέσο Άγγελο Λιάσο. Ο Λιάσος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες του και στον ΠΑΣ θέλουν να τον κρατήσουν για ακόμα περισσότερα χρόνια, ανανεώνοντας του το συμβόλαιο για δύο επιπλέον χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα