Ολυμπιακός: Σκόραρε με την Κολομβία ο Χάμες (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Σκόραρε με την Κολομβία ο Χάμες (vid)

bet365

Πανέτοιμος επέστρεψε στην Εθνική Κολομβίας ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος σκόραρε κόντρα στη Γουατεμάλα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτέλεσε μία από τις μεταγραφικές... βόμβες του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί και το επίσημο ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη.

Παράλληλα, όμως, ο 31χρονος επέστρεψε και στην Εθνική Κολομβίας. Συγκεκριμένα ήταν βασικός στο φιλικό κόντρα στη Γουατεμάλα και έπαιξε για σχεδόν 63 λεπτά κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση.

Το αποκορύφωμα όμως, ήταν το γκολ που πέτυχε στο 41'. Αυτό ήταν που... άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τους Κολομβιανούς οι οποίοι έφτασαν στη νίκη με 4-1. Στο επόμενο παιχνίδι, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός και η χώρα του θα αντιμετωπίσουν το Μεξικό του Ομπερλίν Πινέδα της ΑΕΚ, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στο Περού.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα