Πινέδα: Μπήκε ως αλλαγή στην φιλική του Μεξικό κόντρα στο Περού (vid)

Πινέδα: Μπήκε ως αλλαγή στην φιλική του Μεξικό κόντρα στο Περού (vid)

Newsroom
Πινέδα: Μπήκε ως αλλαγή στην φιλική του Μεξικό κόντρα στο Περού (vid)

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ πήρε μέρος στον χθεσινό φιλικό αγώνα του Μεξικό κόντρα στο Περού έστω και σαν αλλαγή στο φινάλε του αγώνα.

Ο 26χρονος Μεξικανός κεντρικός μέσος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα των «Ελ Τρι» ως αλλαγή στο 84ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Κάρλος Ροντρίγκες της Κρουζ Αζούλ κι έφερε... γούρι στην ομάδα του η οποία ένα λεπτό μετά άνοιξε το σκορ με τον Ίρβινγκ Λοθάνο από ασίστ του Σέζαρ Μόντες, γκολ χάρη στο οποίο κέρδισε και τον φιλικό αγώνα ενάντια στο Περού.

Αυτή ήταν η 49η συμμετοχή του Ορμπελίν Πινέδα με το εθνόσημο με το οποίο έχει σημειώσει έξι γκολ κι έχει μοιράσει έξι ασίστ. Το επόμενο φιλικό για τον Μεξικανό παίκτη της ΑΕΚ και την ομάδα του είναι στις 28/09, όπου θα αντιμετωπίσουν την Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκες, που σκόραρε σήμερα (25/09) κόντρα στην Γουατεμάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα