Η ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει εισιτήρια για τον Βόλο

Η ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει εισιτήρια για τον Βόλο

Newsroom
Η ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει εισιτήρια για τον Βόλο

bet365

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Άρης, οι «κίτρινοι» θα ζητήσουν εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο ΝΠΣ Βόλος ξεκαθάρισε ότι μοναδική περίπτωση εισόδου των φίλων του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι να ζητήσουν επισήμως οι «κίτρινοι» εισιτήρια. Αυτό θα κάνει η ΠΑΕ Άρης στη σύσκεψη της ερχόμενης Τρίτης (27/9) στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας όπου προβλέπεται να παρθούν αποφάσεις για τη λήψη μέτρων ασφαλείας. Δεδομένης της έντονης επιθυμία των φίλων της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, η ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά άλλαξε στάση και θα ζητήσει επισήμως εισιτήρια με την προϋπόθεση όμως ότι τόσο η Αστυνομία όσο και ο Βόλος θα έχουν την πρόθεση εξυπηρέτησης των φιλάθλων κάτι δηλαδή το οποίο δε συνέβη στον αγώνα της περασμένης σεζόν με συνέπεια να υπάρξουν επεισόδια εντός κι εκτός γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα