Αστέρας Τρίπολης: Φιλική νίκη με 3-1 με τον Πανσερραϊκό

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Φιλική νίκη με 3-1 με τον Πανσερραϊκό

bet365

Οι Αρκάδες σε ένα φιλικό... ξεμούδιασμα επικράτησαν με σκορ 3-1 επί της ομάδας του Πανσερραϊκού στο γήπεδό τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 σε φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Στο 12' υπήρξε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Εκτέλεσε απευθείας το φάουλ ο Δεληγιαννίδης και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 21' ο Αστέρας έβαλε γκολ για το 1-0. Ο Γκαρθία έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Προύντζος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 31' μία σέντρα - σουτ του Μπαρτόλο έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 45' ο Αστέρας έκανε το 2-0. Εκτέλεση φάουλ ο Μπαρτόλο, ασταθής επέμβαση του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού και ο Ιγκλέσιας από κοντά έκανε το 2-0. Στο 47' έγινε το 3-0. Σέντρα του Κανελλόπουλου και πλασέ ο Μπαράλες και 3-0. Στο 65' ο Ριέρα έχασε τετ α τετ.

Στο 82' ο Πανσεραϊκός πήρε πέναλτι. Το έκανε ο Αντζουλάς στον Σοφιανό αλλά ο Σγουρής απέκρουσε την εκτέλεση του Μούργου. Στο 87' έγινε το 3-1 με γκολ για τον Πανσερραϊκό. Πλασέ από τον Μασκανάκη και 3-1.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρθία, Ατιένθα, Αντζουλάς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Προύντζος, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Μπαρτόλο και Μπαράλες.

Ως προς τις αλλαγές οι Σγουρής, Μπενίτο και Ριέρα μπήκαν αντί Τσιφτσή, Μπαρτόλο και Γκαρντάφσκι και στο 66' οι Μπαράλες, Κανελλόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας και Μπαρτόλο εκτός, μέσα οι Καρμόνα, Άλβαρες, Κωστέας, Τιλίκα και Στάνκο.

Πανσερραϊκός: Κάτσικας, Γιανναράκης, Καρασαλίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Οικονόμου, Σιόντης, Μούργος, Ανάκογλου, Κανίς και Σάιντ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα