Λαμία: Πολύ κοντά στη Τζένοα ο Γκαστόν Ραμίρεζ

Νότης Χάλαρης
Λαμία: Πολύ κοντά στη Τζένοα ο Γκαστόν Ραμίρεζ

bet365

Μπορεί να φάνηκε ως η μεταγραφική... βόμβα της Λαμίας, ωστόσο ο Γκαστόν Ραμίρεζ φαίνεται πως καταλήγει στη Τζένοα.

Για λίγα 24ωρα, η Λαμία είχε περίοπτη θέση στα ΜΜΕ της Ουρουγουάης και της Ιταλίας και όχι άδικα. Ο ελληνικός σύλλογος φάνηκε να είναι κοντά στην απόκτηση του Γκαστόν Ραμίρεζ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μόντσα.

Εν τέλει, η μεταγραφή του δεν προχώρησε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο παίκτης όντως είχε προταθεί αλλά οι επαφές δεν έφτασαν ποτέ σε σημείο να προχωρήσουν σε... «γάμο».

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως βρήκε που θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι μία... ανάσα από τη Τζένοα.

Ο ιταλικός σύλλογος «πατάει» στο γεγονός πως ο Ουρουγουανός βοήθησε πέρσι τη Μόντσα να ανέβει στη Serie A, κάτι που ψάχνει και η Τζένοα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα