«Την Τρίτη (13/09) στην Ελλάδα ο Γκαστόν Ραμίρεζ για τη Λαμία» (vid)

Νότης Χάλαρης
«Την Τρίτη (13/09) στην Ελλάδα ο Γκαστόν Ραμίρεζ για τη Λαμία» (vid)

bet365

Έτοιμη να πάρει «σάρκα και οστά» είναι η μεταγραφή του Γκαστόν Ραμίρεζ στη Λαμία, αφού ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη (13/09).

Έτοιμη να ενεργοποιήσει τη... βόμβα είναι η Λαμία, η οποία φαίνεται πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Γκαστόν Ραμίρεζ.

Έτσι αναφέρει ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος τονίζει πως ο διεθνής Ουρουγουανός τα έχει βρει σε όλα με τον ελληνικό σύλλογο για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη (13/09) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Λαμιώτες. Αξιοσημείωτο δε, πως έχει μείνει ελεύθερος από τη Μόντσα πριν λίγες εβδομάδες.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός βοήθησε τον ιταλικό σύλλογο να ανέβει στη Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της ενώ έχει καταγράψει μία αξιοζήλευτη πορεία με συμμετοχές σε Πενιαρόλ, Μπολόνια, Σαουθάμπτον, Χαλ, Μίντλεσμπρο και Σαμπντόρια.

Παράλληλα, είναι 43 φορές διεθνής με την Εθνική Ουρουγουάης, όπου αγωνίστηκε και στα τελικά του Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα