Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Newsroom
Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

bet365

Ο Παναιτωλικός ενημέρωσε πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ και ότι δεν θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο για το ματς με την Ενωση.

Μόνο όσοι φίλαθλοι έχουν πάρει εισιτήριο διαρκείας του Παναιτωλικού έστω μία φορά τα τελευταία τρία χρόνια (από το 2019 και μετά) ή προμηθεύτηκαν κάποιο στο πρόσφατο ματς με τον Αρη, θα μπορούν να αγοράσουν ένα και αυτό ηλεκτρονικά για την επερχόμενη αναμέτρηση των «κυανοκίτρινων» με την ΑΕΚ. Αυτό ανακοίνωσαν σήμερα (14/9) τα «καναρίνια», που παράλληλα έκαναν γνωστό πως δεν θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο, όπως και ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φίλους της Ενωσης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για τον αγώνα του Σαββάτου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ, δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. ΕΝΑ απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (έστω μία φορά από το 2019 έως και εφέτος) ή εισιτήριο στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Η έκδοση του απλού εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/el/home/) κάνοντας χρήση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου στον οποίο έχει εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας την τελευταία τριετία και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του φιλάθλου για τον οποίο προορίζεται.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, μπορούν να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία της στο γήπεδο Παναιτωλικού, τα οποία θα είναι ανοικτά κάθε ημέρα από τις 9.00 το πρωί έως τις 17.00. Το Σάββατο τα γραφεία θα λειτουργήσουν από τις 12.00 έως τις 17.00

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2: 20 ευρώ
Θύρα 4Α: 18 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 6: 10 ευρώ
Θύρα 7: 10 ευρώ

Η Θύρα 3 θα φιλοξενήσει παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια και δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα