«Ο εκθαμβωτικός Πινέδα μπορεί να είναι ακόμα και βασικός με το Μεξικό στο Μουντιάλ»

Newsroom
«Ο εκθαμβωτικός Πινέδα μπορεί να είναι ακόμα και βασικός με το Μεξικό στο Μουντιάλ»

bet365

Τόσο οι Μεξικανοί όσο και οι Ισπανοί αποθεώνουν τον Ορμπελίν Πινέδα για τις εμφανίσεις και τα γκολ του με την ΑΕΚ.

Στο Μεξικό ο Ορμπελίν Πινέδα τραβάει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στο ξεκίνημα της σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, τη στιγμή που και τα τοπικά Μέσα στο Βίγο, όπου εδρεύει η Θέλτα (ομάδα στην οποία ανήκει), μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.

Ο Πινέδα μετράει τρία γκολ και μία ασίστ στα τέσσερα πρώτα ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και η ιστοσελίδα Faro de Vigo τον χαρακτηρίζει «εκθαμβωτικό», υπογραμμίζοντας πως με αυτές τις εμφανίσεις μπορεί να αποτελέσει ακόμα και βασική επιλογή στην Εθνική του Μεξικό στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Το καλό μομέντουμ και η συνέπεια στις εμφανίσεις του Πινέδα του δίνουν καλές πιθανότητες προκειμένου να μπει στην τελική λίστα του Τάτα Μαρτίνο για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Ο μεξικανικός Τύπος κάνει λόγο ότι έχει πιθανότητες να ξεκινάει και στην ενδεκάδα των Αζτέκων στο Μουντιάλ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα