Παναθηναϊκός: Στο κάδρο ο Γιάκομπ Κρίστενσεν (vid)

Παναθηναϊκός: Στο κάδρο ο Γιάκομπ Κρίστενσεν (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στο κάδρο ο Γιάκομπ Κρίστενσεν (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Δανία, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς μέσου της Νόρτζελαντ, Γιάκομπ Κρίστενσεν.

Ο Παναθηναϊκός στο φινάλε των μεταγραφών θέλει να καλύψει τα κενά στη μεσαία γραμμή και ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όπως προκύπτει από πληροφορίες του Gazzetta από την Δανία, είναι ο 22χρονος διεθνής μέσος της Νόρτζελαντ, Γιάκομπ Κρίστενσεν.

Ο νεαρός χαφ είναι εδώ και χρόνια βασικός στην ομάδα του, κέρδισε θέση στο rotation από τα 17 του και έχει καταγράψει 131 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας τόσο στο ''6'' όσο και στο ''8'', με τα χαρακτηριστικά του να παραπέμπουν σε έναν παίκτη ''τύπου'' Αλεξανδρόπουλου.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια, σε όλα ως βασικός και έχει την ετοιμότητα και τον ρυθμό που θέλουν στο ''πράσινο στρατόπεδο'' για τα πιθανά τους αποκτήματα.

Το συμβόλαιό του με τους πρωτοπόρους του δανέζικου πρωταθλήματος λήγει το καλοκαίρι του 2023 ενώ έχει παίξει σε όλα τα μικρά κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

To Who is Who του Γιάκομπ Κρίστενσεν

Γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη στις 25 Ιουνίου του 2001. Σε ηλικία 11 ετών βρέθηκε στην ακαδημία της Νόρτζελαντ και από κει αναρριχήθηκε μέχρι την μεγάλη ομάδα των Δανών, όπου τον προώθησε ο νυν τεχνικός της εθνικής Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ. Έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών στις 15 Ιουλίου του 2018 κόντρα στην Έσμπιεργκ σ' ένα παιχνίδι που τελικά έληξε 1-1.

Συνολικά ο 21χρονος Δανός κεντρικός μέσος έχει πραγματοποίησε 131 συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα της Νόρτζελαντ έχοντας σκοράρει ένα τέρμα και μοιράσει επτά ασίστ. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει φτάσει μέχρι και την Κ21 της Δανίας, με την οποία έχει μία συμμετοχή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα