Λουτσέσκου: «Θα ήθελα και εγώ διαφορετικό σκορ, θα είναι καλό για τον Κούτσια να παίξει σε άλλο περιβάλλον» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου: «Θα ήθελα και εγώ διαφορετικό σκορ, θα είναι καλό για τον Κούτσια να παίξει σε άλλο περιβάλλον» (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός, Ραζβάν Λουτσέσκου, τοποθετήθηκε και στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας μετά το ΠΑΟΚ - Λαμία. Τι είπε για Κούτσια και την ένταση στο τέλος.

Ο Λουτσέσκου μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λαμία. Ο Ρουμάνος τεχνικός συγκεκριμένα είπε:

Για την κατάσταση του Κοτάρσκι, το 3Χ 3 στην Τούμπα και ότι η ομάδα δεν σκοράρει αρκετά για το αποτέλεσμα: «Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα αυτή τη στιγμή. Πηγαίνει με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπως είπατε και εσείς. Θα ήθελα και εγώ να είναι διαφορετικό το σκορ στο παιχνίδι, από την άλλη πλευρά είναι όμορφο καθώς μας βοηθάει να χτίσουμε νοοτροπία μαχητή και πνεύμα για να παλεύουμε. Μας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζουμε σαν κάθε φάση να είναι η τελευταία μας και αυτό είναι κάτι θετικό.

Πριν την έναρξη της σεζόν όσον αφορά στο Πρωτάθλημα και ανάμεσα από τον αποκλεισμό με τη Λέφσκι, είχα πει ότι θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα κερδίζουμε με ένα γκολ διαφορά, έπρεπε να εκμεταλλευτούμε μια ευκαιρία για να σκοράρουμε και έπειτα θα έρχονταν και άλλα πράγματα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα τώρα επανέρχεται, πρέπει να μπει ξανά στην εμπειρία του πώς να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Ο Μπίσεσβαρ μπορεί να αποβεί κρίσιμος σε πολλά παιχνίδια, χρειάζεται και αυτόν τον δικό του χρόνο. Χρειαζόμαστε την αυτοπεποίθηση που θα έρθει από τις νίκες».

Για τις 100 νίκες και τους Μπίσεσβαρ - Βιεϊρίνια και την αμυντική τους στάση: «Δεν θα κάνω κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο. Υπήρχαν δύο φάσεις που θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα, το σημαντικό ήταν η αντίδραση των άλλων στο πώς μπορούν να σώσουν αυτή την κατάσταση και να μην δημιουργηθεί κίνδυνος.

Έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, ξέρουμε τι θέλουμε, μας λείπει ενδεχομένως ένας παίκτης στο 10 που να μπορεί να παίζει και στα πλάγια και να είναι κρίσιμος σε τέτοιου είδους παιχνίδια που με μία ενέργεια να ξεκλειδώνει την κατάσταση. Παρόλα αυτά έχουμε ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα».

Για την ένταση που είχε ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα πρώτα ημίχρονα των αγώνων: «Υπάρχουν 2-3 διαφορετικά θέματα: ένα ήταν ότι αναλύοντας τον αντίπαλό μας σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε λίγη περισσότερη ποιότητα. Το δεύτερο θέμα είναι ότι επιλέξαμε να βάλουμε την ίδια εντεκάδα και να χρησιμοποιήσουμε ποιότητα στο δεύτερο & το τρίτο θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να διαχωρίσουμε το γκρουπ στους 11 που ξεκινούν και τους υπόλοιπους. Είναι θέμα ισορροπίας και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες.

Ο Ολιβέιρα χρειαζόταν χρόνο για να μπει στον ρυθμό, ο Μπίσεσβαρ δεν μπορούσε να μείνει τρίτο παιχνίδι εκτός εντεκάδας, ο Τσαούσης σε σχέση με τον Βιεϊρίνια είναι γρήγορος και εξελίσσεται συνεχώς και υπάρχει ηλικιακή διαφορά αλλά χρειαζόμασταν την ποιότητα του Βιεϊρίνια σήμερα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια αλλαγή, ο Ζίβκοβιτς αντί του Νάρεϊ, χρειάζεται τα αγωνιστικά λεπτά για να αφομοιώσει αυτά που θέλουμε να ζητήσουμε, αυτή ήταν η λογική των επιλογών στο σημερινό παιχνίδι».

Για τα μεταγραφικά, τον Κούτσια και αν είναι καλυμμένος ο ΠΑΟΚ στη θέση «9» με τους Ολιβέϊρα - Μπράντον: «Θα δούμε τι θα συμβεί. Έχουμε άλλον έναν παίκτη που μπορεί από την Κ19 να μας καλύψει (Γκορντεζιάνι). Την ίδια στιγμή θεωρώ ότι ο Κούτσιας χρειάζεται να πάει δανεικός για να παλέψει και να πάρει μία διαφορετική νοοτροπία. Αυτή τη στιγμή περικυκλώνεται από πολλά συμφέροντα, θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάει να παίξει σε ένα άλλο περιβάλλον. Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρξει κάτι ακόμα, θα δούμε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα δοθεί δανεικός ή όχι».

Για τη χρησιμοποίηση του Κουλιεράκη: «Ποιος θα ήθελε να δημιουργήσει μία κακή εικόνα. Δεν θέλω να μιλήσω με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση ή να φανώ αλαζόνας. Είμαι ένας προπονητής που έχω γράψει ιστορία εδώ. Σε κάθε χρονιά που ήταν πετυχημένη χρησιμοποιούσα τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στη διάθεσή μου. Στην ομάδα μας υπάρχουν παίκτες με λιγότερη εμπειρία και στηρίζω αυτό το πρότζεκτ, δεν βρίσκω τον λόγο για τα υπόλοιπα. Ο

Κουλιεράκης είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και δεν με νοιάζει αν άρχισε να παίζει με μένα. Όλοι είναι νέοι είναι ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα, δεν θα είναι εύκολο να αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι, θα υπάρχουν λάθη που θα έρχονται στο πνευματικό παιχνίδι, θα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποια πράγματα, στο πότε θα πρέπει να πηγαίνει στη μπάλα και να καλύπτει τους χώρους. Είναι κάτι που πραγματικά αγαπάω σε αυτόν».

Για τους αντιπάλους στο πρωτάθλημα και εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί μέχρι τέλους να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω πως κάποιος πιστεύει σε μας για το πρωτάθλημα οπότε αφήστε με να σκεφτώ το επόμενο παιχνίδι. Η δουλειά και η συγκέντρωσή μας είναι το επόμενο παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλός μας».

Για τη βελτίωση της ομάδας, το γκολ σήμερα και τη βελτίωση στις εκτελέσεις φάουλ έξω από την περιοχή: «Είναι θέμα ποιότητας και παράλληλα αυτοπεποίθησης, που έρχεται με τα αποτελέσματα και αυτό θα ανεβάσει την ποιότητα στις συγκεκριμένες ενέργειες. Όταν κερδίζεις, δεν υπάρχει τρέμουλο και τα πράγματα έρχονται πιο φυσικά».

Για την ένταση στο τέλος του αγώνα: «Όλοι έχουν τη στρατηγική τους. Δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ και είχαν (η Λαμία εννοεί) την ελπίδα να καταφέρουν κάτι, ήρθε η ένταση και εξυπηρετεί έναν σκοπό. Μου δίνει την αίσθηση μιας ομάδας που θέλει να παλέψει, η Λαμία ήταν οργανωμένη που παλεύει και κάνει τέλεια αυτό που θέλει. Υπάρχουν στιγμές έντασης που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε όσοι είμαστε εμπλεκόμενοι αλλά αυτή είναι η κατάσταση».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα