Ολυμπιακός: Η επιστροφή Φορτούνη θα δώσει λύσεις (vid)

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Φορτούνη θα δώσει λύσεις (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η επιστροφή Φορτούνη θα δώσει λύσεις (vid)

bet365

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Κώστας Φορτούνης, δείχνει πως έχει μπει στην τελική ευθεία της πλήρους αγωνιστικής επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ενεργοποιήσει ξανά τον Φορτούνη. Του έδωσε νέο συμβόλαιο, ρόλο και πάλι στην ομάδα αλλά και το Νο7 (εκ νέου). Ο Φορτούνης ήδη έχει δοκιμαστεί αγωνιστικά στη β' ομάδα έχοντας βάλει 2 γκολ.

Για την ακρίβεια στο φιλικό με το 6-0 επί της Παναχαϊκής στον Ρέντη ο Φορτούνης σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ στο 9' ενώ βρήκε και μετά δίχτυα, στο 36'. Στον ίδιο αγώνα σκόραραν και οι Μαυρουδής, Κωστή και Βοϊλης (2 γκολ επίσης).

Η πλήρης αγωνιστική επιστροφή του έμπειρου διεθνούς μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό είναι στην τελική της ευθεία και στον σύλλογο εκτιμούν και περιμένουν πως ο 29χρονος θα δώσει σημαντικές βοήθειες και δημιουργικά και επιθετικά στους Πρωταθλητές. Το γεγονός δε πως είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας μπορεί να τον βοηθήσει πιο πολύ στο να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό θυμίζουμε πως έχει 266 ματς με 79 γκολ και 77 ασίστ. Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει πως μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο και να συμβάλλει και με ασίστ και με γκολ αλλά και σε στατικές φάσεις.

Στον Ολυμπιακό το τελευταίο παιχνίδι του Φορτούνη ήταν στην περυσινή σεζόν, 2021-2022. Είχε παίξει για τελευταία φορά στις 17/5/2022 στο 2-3 με την ΑΕΚ στα play offs. Ήταν το πρώτο ματς εκείνης της χρονιάς που είχε χριστεί βασικός!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα