Άρης: Η θετική άποψη του Πάρντιου για την ομάδα και τον Ετέμπο

Άρης: Η θετική άποψη του Πάρντιου για την ομάδα και τον Ετέμπο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Η θετική άποψη του Πάρντιου για την ομάδα και τον Ετέμπο

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη ξέροντας ότι στον Άρη θα συναντήσει ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει και θα προσπαθήσει μάλιστα να πείσει τον Πίτερ Ετέμπο να αποδεχθεί την πρόταση των «κίτρινων».

Οι πιθανότητες συμφωνίας με τον 27χρονο Νιγηριανό μέσο μειώθηκαν δραματικά στις τελευταίες ημέρες, παρά τη συμφωνία του Άρη με τη Στόουκ Σίτι η οποία έχει τα δικαιώματά του. Δεδομένου του ότι αυτή υφίσταται από την περασμένη Κυριακή, ο Πίτερ Ετέμπο έδειξε τις δεύτερες σκέψεις του γι’ αυτή τη συνεργασία καθώς δεν απάντησε στην πρόταση του Άρη και μάλιστα δεν έδειξε να πιέζεται από το deadline που έβαλαν οι «κίτρινοι». Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν καθώς ο Άλαν Πάρντιου ενημερώθηκε για τη συμφωνία του Άρη με τη Στόουκ κι έχοντας ξεκάθαρη και θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή αποφάσισε να ασχοληθεί και αυτός με την περίπτωσή του. Πληροφορίες θέλουν τον 61χρονο νέο προπονητή του Άρη να έχει βάλει στο πρόγραμμά του μια επικοινωνία με τον Ετέμπο οπότε δεν αποκλείεται αυτή η εξέλιξη να αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Βρετανός τεχνικός έχει σχηματίσει άποψη για τον Άρη μέσα από τους αγώνες που παρακολούθησε καθώς έχει στα χέρια του πλούσιο οπτικό υλικό. Στο «Κλ. Βικελίδης» ο Πάρντιου θα συναντήσει ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε είτε τους γνωρίζει από την Αγγλία. Στην πρώτη κατηγορία εντάσσεται ο Μπράντλεϊ Μαζικού καθώς έστω για λίγες ημέρες συνυπήρξαν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στη δεύτερη είναι οι Άντρε Γκρέι, Μόουζες Οντουμπάτζο. Μάλιστα, στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Άρη για την αγωνιστική κατάσταση του πρώτου, ο Πάρντιου υποστήριξε ότι σε σχέση με το επίπεδό του αυτή τη στιγμή ο Γκρέι δεν είναι ούτε στο 50% υποστηρίζοντας ότι ξέρει τον τρόπο για να βοηθήσει τον Τζαμαϊκανό να φτάσει σε επίπεδο φόρμας.

Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο σκληρή

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα του Πάρντιου μέσα από τους αγώνες που παρακολούθησε. Στις συζητήσεις που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη στάθηκε αρκετά στο ποιοτικό επίπεδο των ποδοσφαιριστών αλλά και στην ανάγκη να γίνουν πιο σκληροί και αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες οπότε είναι ξεκάθαρο ότι θα δουλέψει σ’ αυτόν τον τομέα. Η μεθοδολογία του θα διαμορφωθεί αναλόγως των τελικών εκτιμήσεων που θα του καταθέσει ο αναλυτής ο οποίος θα έρθει μαζί του στη Θεσσαλονίκη, πέραν του άμεσου συνεργάτη του, Άλεξ Ντάιερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα