Ολυμπιακός: «Χαμός» για τον «μυθικό» Μαρσέλο! (vids)

Ολυμπιακός: «Χαμός» για τον «μυθικό» Μαρσέλο! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Χαμός» για τον «μυθικό» Μαρσέλο! (vids)

bet365

Μία αξέχαστη και... μαγική βραδιά έζησαν οι 25.000 φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Φάληρο για τον Βραζιλιάνο σταρ Μαρσέλο, που... ξεσήκωσε το γήπεδο και άναψε καπνογόνα.

«Μαγεία» από τη Βραζιλία, αποθέωση, γιορτή και κλίμα από άλλες εποχές.

25.000 κόσμος βρέθηκε στη γιορτή - παρουσίαση του εμβληματικού Μαρσέλο, του νέου αποκτήματος των Πειραιωτών. Μία παρουσίαση του Ολυμπιακού που έγινε στο φαληρικό γήπεδο παρουσία φυσικά και του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο γήπεδο από πολύ νωρίς (από τις 18.00 και ίσως και νωρίτερα) παρότι η παρουσίαση ήταν στις 20.45. Οι φανέλες του Μαρσέλο στο Red Store με το Νο12 έγιναν ανάρπαστες και ο κόσμος περίμενε πώς και πώς αυτή τη βραδιά.

MARSELO 1

Στις 20.46 βγήκε στο γήπεδο ο Κριστιάν Καρεμπέ, που συνόδευε τον Μαρσέλο και την οικογένειά του στην άφιξή τους στο φαληρικό γήπεδο. Στις 20.47 ο Γάλλος βετεράνος ποδοσφαιριστής έδωσε το... σύνθημα προς τον κόσμο τραγουδώντας το «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» και κάνοντας λόγο για μία ξεχωριστή νύχτα.

Μέσα σε ένα τρομερό κλίμα και με μία παρουσίαση που γίνεται πρώτη φορά με τέτοιον τρόπο στο γήπεδο Καραϊσκάκη για παίκτη τέτοιας εμβέλειας ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για έναν παίκτη - Θρύλο που «ήρθε σε μία ομάδα - Θρύλο».

Ο Μαρινάκης επισήμανε πως «σήμερα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο. Nα υποδεχόμαστε έναν Θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα - Θρύλο. Να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας πολλά χρόνια και όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη». Ο κόσμος αποθέωσε τόσο τον Μαρινάκη όσο και τους Καρεμπέ και Μαρσέλο.

Ο Μαρσέλο ξετρελάθηκε με την ατμόσφαιρα και άναψε καπνογόνα

Ο Μαρσέλο από την μεριά του έγινε ένα με τον κόσμο. Άναψε καπνογόνα και... χοροπηδούσε στους ρυθμούς των συνθημάτων των Πειραιωτών.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είπε σχετικά: «Για αρχή σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, ανάμεσά σας.

Το ίδιο και η οικογένειά μου. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω με όλη τη δύναμη και την αφοσίωση. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα. Πάμε Ολυμπιακέ (στα ελληνικά)».

Ο Μαρινάκης στη συνέχεια τον καλωσόρισε ξανά και με την ελπίδα να μείνει για χρόνια στην ομάδα. Στη συνέχεια ο Μαρσέλο έκανε τα... κολπάκια του με τη μπάλα και άρχισε να μοιράζει μπάλες προς τον κόσμο ενώ είχε μαζί του την οικογένειά του, που δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτήν την ατμόσφαιρα.

Ο ίδιος... ξετρελάθηκε από την υποδοχή αυτή. Γύρω στις 21.10 η παρουσίαση άρχισε να οδεύει προς το τέλος της.

ΜΑΡΣΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Μαρσέλο φρόντισε να πάει σε όσες Θύρες είχαν κόσμο στο γήπεδο προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο. Αυτό που έζησε θα το θυμάται για χρόνια. Όπως και ο κόσμος του Ολυμπιακού το χάρηκε τόσο πολύ όλο αυτό και βίωσε μία βραδιά που δεν θα ξεχάσει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα