Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Βασίλη Καραπιάλη!

Newsroom
Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Βασίλη Καραπιάλη!

bet365

Ο Βασίλης Καραπιάλης, ένα από τα καλύτερα δεκάρια που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο πανηγυρίζοντας τίτλους με Ολυμπιακό και Λάρισα, βιώνει τον δικό του Γολγοθά...

Έγραψε ιστορία στην ΑΕΛ, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Καραπιάλης έγραψε ιστορία στα ελληνικά γήπεδα, δοξάστηκε, σήκωσε 5 πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Στα 57 του χρόνια, πλέον, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Λαρισαίος παλαίμαχος μέσος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της απώλειας του σπιτιού του.

Το σπίτι του (ουσιαστικά είναι δύο διαμερίσματα που συνδέονται μαζί με δύο θέσεις στάθμευσης), το οποίο αγοράστηκε το 1999, αποφασίστηκε να βγει σε πλειστηριασμό στις 22 Φεβρουαρίου 2023.

Η τιμή εκκίνησης στο σύνολο, για τα δύο διαμερίσματα, είναι περίπου στα 270.000 ευρώ. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στον κόσμο της ιδιαίτερης πατρίδας του και σε όσους τον θαύμασαν τα χρόνια που έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ κάποιοι αναζητούν ήδη τρόπο να τον βοηθήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα