Ολυμπιακός: Η ώρα της άφιξης και της αποθέωσης του Μαρσέλο!

Ολυμπιακός: Η ώρα της άφιξης και της αποθέωσης του Μαρσέλο!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ώρα της άφιξης και της αποθέωσης του Μαρσέλο!

bet365

Ο Μαρσέλο φτάνει το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και το βράδυ θα ζήσει μεγάλες στιγμές στην παρουσίασή του στο Καραϊσκάκη!

Ο 34χρονος Μαρσέλο, άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και ένα τεράστιο όνομα, είναι ήδη επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Ωστόσο θα γίνει ουσιαστικά και ο πρώτος τέτοιου βεληνεκούς παίκτης που θα παρουσιαστεί στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο και με ελεύθερη είσοδο το βράδυ της Δευτέρας. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας, έχοντας κλείσει συμβόλαιο 1+1 χρόνων στους Πειραιώτες. Και βέβαα το το βράδυ θα είναι στο φαληρικό γήπεδο για να αποθεωθεί από τον κόσμο.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» σήμερα Δευτέρα (5/9) στις 20:45. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση για την παρουσίαση της Δευτέρας

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» στις 20:45!

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις Θυρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις Θύρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά απο τις Θύρες τους.

Οι Θύρες θα ανοίξουν στις 19:45.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα