Ο Άρης αποκτά και τον Έντουιν Ροντρίγκες

Ο Άρης αποκτά και τον Έντουιν Ροντρίγκες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης αποκτά και τον Έντουιν Ροντρίγκες

bet365

Ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ολίμπια Ονδούρα για τον συμπαίκτη του Λούις Πάλμα στην εθνική ομάδα τον 23χρονο Έντουιν Ροντρίγκες ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Πίτερ Ετέμπο για να θωρακίσει τη μεσαία γραμμή του και παράλληλα είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την Ολίμπια Ονδούρα για την αγορά των δικαιωμάτων του 21χρονο ακραίου επιθετικού Έντουιν Ροντρίγκες ο οποίος είναι συμπαίκτης του Λούις Πάλμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους. Οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι «κίτρινοι» για τον ποδοσφαιριστή είναι ότι έχει υψηλή ποιότητα και ουσιαστικά αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια κίνηση η οποία παρουσιάζει πολλές ομοιότητες μ’ αυτή του Πάλμα. Δηλαδή να αποκτήσουν τα δικαιώματά του με την προσδοκία ότι το επίπεδο ανταπόκρισης του Ροντρίγκες θα είναι όμοιο μ’ αυτό του Λούις Πάλμα.

Ο βραχύσωμος (1.64μ.) επιθετικός μετρά περισσότερα παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Ονδούρας – συγκριτικά μ’ αυτά που είχε ο Πάλμα πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη – καθώς με τη φανέλα της Ολίμπια έχει 125 αγώνες με 13 γκολ και οκτώ ασίστ. Παράλληλα είναι διεθνής με την Ονδούρα από τον Νοέμβριο του 2019 έχοντας 20 συμμετοχές με ένα γκολ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Άρης, υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, πλέον όμως οι συζητήσεις έχουν μεταφερθεί απευθείας στην αγορά των δικαιωμάτων του μ’ ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα