Ολυμπιακός: Οι προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Μαρσέλο προτού πιάσει Λιμάνι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Μαρσέλο προτού πιάσει Λιμάνι (vid)

bet365

La Liga, Premier League, MlS, Κατάρ, Serie A και όχι μόνο. Ο εμβληματικός Μαρσέλο, άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ, προτού πιάσει Λιμάνι έγινε αποδέκτης πολλών κρούσεων.

Στα 34 του χρόνια ο Μαρσέλο επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα τρομερό μεταγραφικό... μπαμ για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ωστόσο ο έμπειρος αριστερός μπακ και άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ είχε προφανώς πολλές κρούσεις αυτό το καλοκαίρι.

Κατά άλλες πηγές μάλιστα είχε σκεφτεί πως εάν δεν έβρισκε αυτό που ήθελε και μία νέα πρόκληση δεν θα είχε πρόβλημα στο να αφοσιωθεί σε μία καριέρα μεταφραστή, όπως ήθελε να κάνει. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ οι επιλογές που είχε ήταν πολλές. Στο τέλος της... ημέρας όμως δεν τον κάλυψε καμία εξ αυτών και αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μαρσέλο είχε κρούσεις από ομάδες της La Liga, συλλόγους στην Ιταλία, όπως η Μόντσα, ομάδες από τη Γαλλία και τη Γερμανία να τον θέλουν όπως οι Νις και Λεβερκούζεν, προτάσεις από το MLS και το Κατάρ ενώ έφτασε κοντά στο να κλείσει στη Premier League και τη Λέστερ, μία μεταγραφή που εν τέλει δεν έγινε. Πέρασε δηλαδή όλο αυτό το διάστημα και δεν βρήκε αυτό που θα του άρεσε περισσότερο. Σύμφωνα δε με γαλλικές πηγές ο Βραζιλιάνος δεν έδωσε θετικές απαντήσεις και σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Γαλατά.

Ο Μαρσέλο εκτός όλων των άλλων πάντως και της τεράστιας καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης με τα 5 Champions League (και ενώ ήταν αρχηγός της βέβαια) έχει και μία άλλη παράμετρο. Εκτός από έναν εκ των πλέον εμβληματικών παικτών στην ιστορία της Ρεάλ ο Μαρσέλο είναι ιδιοκτήτης δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, της Αζουρίζ στη Βραζιλία και της Μάφρα, ομάδας Β' κατηγορίας στην Πορτογαλία.

Στην περσινή του σεζόν στη Ρεάλ είχε 18 ματς με 2 ασίστ. Στη Ρεάλ όπου έχει 546 ματς με 38 γκολ και 103 ασίστ. Στους Μαδριλένους είχε πάει το 2007 προερχόμενος από τη Φλουμινένσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα