ΑΕΚ: Γιατί η Μπορντό δεν έχει ανακοινώσει τον Μισελέν δέκα μέρες μετά το deal με την Ένωση

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Γιατί η Μπορντό δεν έχει ανακοινώσει τον Μισελέν δέκα μέρες μετά το deal με την Ένωση

bet365

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με την Μπορντό εδώ και δέκα ημέρες για τον δανεισμό του Κλεμάν Μισελέν, ο οποίος προπονείται με τη γαλλική ομάδα, ωστόσο ο οργανισμός που επιτηρεί τα οικονομικά των Γιρονδίνων πρέπει να εγκρίνει συνολικά τις μεταγραφές για να υπάρξει ανακοίνωση.

Ένα εύλογο ερώτημα που υπάρχει το τελευταίο δεκαήμερο έχει να κάνει με το γιατί η Μπορντό δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον δανεισμό του Κλεμάν Μισελέν από την ΑΕΚ. Η Ένωση από τις 23 Αυγούστου έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία της με τον γαλλικό σύλλογο για τον δανεισμό του Μισελέν για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς, με τον 25χρονο Γάλλο μπακ να προπονείται κανονικά αυτό το διάστημα με τους Γιρονδίνους.

Το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση της Μπορντό, η οποία όμως παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δέκα μέρες από το οριστικό deal δεν έχει προκύψει ακόμα. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Μπορντό βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικής επιτήρησης από τον ελεγκτικό οργανισμό DNCG, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των λογαριασμών των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών συλλόγων στη Γαλλία.

Η Μπορντό λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, αναγκάστηκε να έχει περιορισμούς μπαίνοντας στο στόχαστρο αναφορικά με τις μεταγραφές και το μπάτζετ της. Έτσι τόσο ο Μισελέν, όσο και τέσσερις ακόμα μεταγραφές που έχουν ουσιαστικά τελειώσει, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί από τον γαλλικό σύλλογο καθώς αναμένεται το «πράσινο φως» από τον εποπτικό μηχανισμό.

Αυτό που προκύπτει από τη Γαλλία είναι ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και ότι ο οργανισμός DNCG θα δώσει την έγκρισή. Ήδη πέντε παίκτες αποχώρησαν ελαφρύνοντας το μπάτζετ, άλλoι δύο μπορεί να φτάσουν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου τους, ενώ υπάρχει και μια πεντάδα παικτών του ρόστερ που προχωρά σε αποδοχή μείωσης του μισθού τους τουλάχιστον στο 25% προκειμένου να βοηθήσουν τον σύλλογο να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές ενισχύσεις που έχει συμφωνήσει. Φαίνεται δηλαδή πως αποτελεί ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, το οποίο θα διευθετηθεί οριστικά πολύ σύντομα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα