Κώστας Μπράτσος: Χτίζει... παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ, 2/2 ως φιλοξενούμενος με το Βόλο (vids)

Νότης Χάλαρης
Κώστας Μπράτσος: Χτίζει... παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ, 2/2 ως φιλοξενούμενος με το Βόλο (vids)

bet365

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Βόλος κόντρα στην ΑΕΚ με 1-0 μέσα στην Ριζούπολη και ο Κώστας Μπράτσος δημιουργεί μία ιδιαίτερη... παράδοση.

Απότομη προσγείωση για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα του Big-5 που έχασε βαθμούς στη φετινή Superleague.

Ο θύτης ήταν ο Βόλος, ο οποίος έφυγε με το διπλό από την Ριζούπολη, χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Ντέλετιτς. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Θεσσαλών επί της Ένωσης ως φιλοξενούμενοι και η τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση, ακούει στο όνομα του Κώστα Μπράτσου. Ο 45χρονος προπονητής διαδέχθηκε τον Οσβάλντ Τανσό στον πάγκο της ομάδας και την οδήγησε σε ένα πολύ σημαντικό διπλό επί της ΑΕΚ.

Κάτι, που ο Βολιώτης κόουτς έχει μάθει, πλέον, πως να το κάνει, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, λίγους μήνες πριν, ο ίδιος είχε διαδεχθεί τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στον πάγκο του ελληνικού κλαμπ και είχε φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Ένωσης, όταν εκείνη ήταν στο ΟΑΚΑ.

Στις 30 Γενάρη, ο Τομ Φαν Βέερτ είχε δώσει το δικό του ρεσιτάλ, δίνοντας το προβάδισμα δύο φορές, παρά την ισοφάριση του Αραούχο ενδιάμεσα. Έτσι, ο Κώστας Μπράτσος μετράει δύο στις δύο νίκες επί της ΑΕΚ και μάλιστα, ως φιλοξενούμενος, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη παράδοση.

Ο ίδιος ο Μπράτσος μετά το ματς με την ΑΕΚ είπε στη COSMOTE TV: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και μας έδωσαν ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θέλαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες που έχει ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα έπρεπε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, αλλά το μεγαλύτερο κλειδί ήταν η ψυχή των παικτών του Βόλου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα