ΑΕΚ για την είσοδο φιλάθλων και «αφαίρεση υλικού» από την OPAP Arena: «Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά»

ΑΕΚ για την είσοδο φιλάθλων και «αφαίρεση υλικού» από την OPAP Arena: «Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά»

Newsroom
ΑΕΚ για την είσοδο φιλάθλων και «αφαίρεση υλικού» από την OPAP Arena: «Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε την είσοδο των οπαδών της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, αλλά και στα περιστατικά αφαίρεσης υλικού από το γήπεδο.

Πριν το παιχνίδι με τον Βόλο στη Ριζούπολη, φίλαθλοι της ΑΕΚ που μπήκαν στην OPAP Arena, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η ΑΕΚ καταδίκασε το περιστατικό, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι ελπίζει αυτά τα «θλιβερά γεγονότα», όπως τα χαρακτήρισε, να μην επαναληφθούν, ενώ καταδίκασε και τα περιστατικά αφαίρεσης υλικού από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται τη μεγάλη λαχτάρα του φιλάθλου κόσμου της ομάδας μας για την επίσημη είσοδο μας στο σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο το απόλυτα δικαιολογημένο συναίσθημα ανυπομονησίας δεν αποτελεί δικαιολογία για συμπεριφορές που είδαμε σήμερα στο χώρο του νέου μας γηπέδου.
Πιο συγκεκριμένα, παρά τις έντονες παρακλήσεις μας προς τις δεκάδες των οπαδών μας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να το δουν από κοντά, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάποιοι έπαιξαν ακόμα και ποδόσφαιρο σε αυτόν, μη αναλογιζόμενοι το γεγονός πως και ο αγωνιστικός χώρος είναι ακόμα υπό κατασκευή και ότι με αυτή τους τη συμπεριφορά δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Επιπλέον, υπήρξαν δυστυχώς και περιπτώσεις αφαίρεσης υλικού, πολύτιμου στην προσπάθεια να ανοίξει το γήπεδό μας το συντομότερο δυνατό και στην εν γένει λειτουργία του!

Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που παρατηρήθηκαν ανάλογα θλιβερά γεγονότα και καλούμε τον κόσμο μας να προστατεύσει την περιουσία όλων μας, την περιουσία της ΑΕΚ.

Περιττό να σημειώσουμε πόσο πίσω μάς πηγαίνουν όσα συνέβησαν σήμερα, στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ομάδα και τον κόσμο πολύ γρήγορα στο γήπεδό μας. Παρ' όλα αυτά, θα τα καταφέρουμε. Ομως, ανάλογα γεγονότα δεν μπορούν να συμβούν ξανά τις επόμενες εβδομάδες. Όποιος αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ, ας το αναλογιστεί.

Τέλος, να σημειώσουμε πως δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αναφερθούμε στις τεράστιες ευθύνες των ανθρώπων της ασφαλείας του γηπέδου, ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθούμε άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα