Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές που... απομένουν και οι επόμενες πιθανές αποχωρήσεις

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές που... απομένουν και οι επόμενες πιθανές αποχωρήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές που... απομένουν και οι επόμενες πιθανές αποχωρήσεις

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κρατάει τις μεταγραφικές του... μηχανές στο φουλ καθώς έχει ακόμα και να κλείσει παίκτες αλλά και να δώσει.

Ο Ολυμπιακός μία ημέρα μετά την πρόκρισή του σε βάρος του Απόλλωνα Λεμεσού στη διαδικασία των πέναλτι έχει ακόμα ανοιχτά... μέτωπα για το ρόστερ του. Έχει δηλαδή και να κλείσει παίκτες αλλά και να παραχωρήσει.

Έχει το ενδιαφέρον του να δούμε το υπάρχον ρόστερ ανά θέση. Πάμε λοιπόν...

Τερματοφύλακες

Ο Βατσλίκ ήταν φοβερός με τον Απόλλωνα Λεμεσού υπό την έννοια πως απέκρουσε τρία πέναλτι στη δύσκολη διαδικασία (είχε αποκρούσει πέναλτι και με τη Σλόβαν). Οι πληροφορίες για την προσθήκη ενός γκολκίπερ παραμένουν σταθερές και ερωτηματικό συνεχίζει να είναι ο Κρίστινσον ως προς το αν θα μείνει ή όχι στον σύλλογο και τη νέα περίοδο.

Στόπερ

Ο Παπέ Σισέ μπορεί να φύγει μόνο με πώληση. Επίσης για τον Μανωλά υπήρξε κυρίως αραβικό ενδιαφέρον χωρίς όμως να προκύψει συμφωνία. Εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης ενός στόπερ από τους υπάρχοντες. Ο Ολυμπιακός εκτός από τον κλεισμένο Ρέτσο - που παίζει και ακραίος μπακ - κινείται για να πάρει και έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό.

ΡΕΤΣΟΣ

Ακραίοι μπακ

Από τους παίκτες που είναι στα βασικά πλάνα εφόσον ο Ρέαμπτσιουκ πουληθεί (υπάρχει αυτό το... παραθυράκι) θα αποκτηθεί παίκτης για το αριστερό άκρο. Ο Ολυμπιακός πάντως - σε ένα διάστημα που ο Βρσάλικο δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο γήπεδο - αναζητά παίκτη που ιδανικά θα παίζει δεξιά αλλά και αριστερά.

Μέσοι

Ο χώρος της μεσαίας γραμμής ακόμα και με την αποχώρηση του Μαντί Καμαρά έχει αρκετές επιλογές. Η προσοχή εστιάζεται κυρίως στο εάν υπάρχει ή όχι το καθαρό «εξάρι» που θα δίνει ανάσες στον Εμβιλά γιατί ο Γάλλος δεν γίνεται να παίζει συνέχεια. Εκτός αυτού ο Ολυμπιακός ψάχνει - ασχέτως με την περίπτωση Φορτούνη - και έναν επιτελικό χαφ.

Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ εναντίον του Απόλλωνα Λεμεσού

Εξτρέμ

Υπάρχει κινητικότητα αλλά και κρούσεις για τον Γιώργο Μασούρα, άρα και το ενδεχόμενο να πουληθεί. Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς έχει στο πλάνο του να πάρει έναν ακόμα ακραίο επιθετικό, με ονόματα όπως του Ουνάς να έχουν βγει στο προσκήνιο.

Επιθετικός

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ αποκτήθηκε και επίσημα. Θα αποτελέσει την τριάδα στην επίθεση με Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Χασάν παραμένει προς αποχώρηση. Πέραν της ενδεχόμενης αποχώρησης του Αιγύπτιου φορ, δεν φαίνεται πως θα γίνει κάτι άλλο σε αυτή τη θέση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα