Διαμαντάκος: Ετοιμος να πει «ναι» σε σούπερ πρόταση από την Ινδία

Διαμαντάκος: Ετοιμος να πει «ναι» σε σούπερ πρόταση από την Ινδία

Διαμαντάκος: Ετοιμος να πει «ναι» σε σούπερ πρόταση από την Ινδία

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Δημήτρης Διαμαντάκος είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην ινδική Κεράλα Μπλάστερς, η οποία του προσφέρει σούπερ συμβόλαιο ενώ ήδη έχει αποκτήσει τον Απόστολο Γιάννου.

Μετά τις Καρσλούη, Μπόχουμ, Ζανγκτ Πάουλι Χάιντουκ και Ασντόντ ο Δημήτρης Διαμαντάκος συνεχίζει την εκτός συνόρων καριέρα του. Μάλιστα, αυτήν τη φορά ο 29χρονος επιθετικός είναι έτοιμος να γνωρίζει και μια εκτός Ευρώπης ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο διεθνής στράικερ με σχεδόν 220 συμμετοχές στην καριέρα του και 53 γκολ / 10 ασίστ, αναμένεται να γίνει συμπαίκτες του Απόστολου Γιάννου στην Κεράλα Μπλάστερς.

Ο Διαμαντάκος έλυσε τη συνεργασία του με την Χάιντουκ και παρόλο το ενδιαφέρον που υπήρξε από ομάδες της Super League, προτίμησε να συνεχίσει στο εξωτερικό καθώς τα project που του παρουσίασαν δεν κάλυπταν τον ίδιο.

Στην Κεράλα έχουν παίξει στο παρελθόν παίκτες όπως οι Μπερμπάτοφ, Ουές Μπράουν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φακούντο Περέιρα (πρώην του ΠΑΟΚ), Ντέιβιντ Τζέιμς (πρώην κίπερ Εθνικής Αγγλίας και με σχεδόν 600 συμμετοχές στην Premier League).

Η καριέρα του Διαμαντάκου σε αριθμούς:

Ολυμπιακός: 17 ματς / 4 γκολ / 2 ασίστ
Πανιώνιος: 9 ματς
Άρης: 13 ματς
Εργοτέλης: 27 ματς / 10 γκολ
Καρσλούη: 51 ματς / 14 γκολ / 3 ασίστ
Μπόχουμ: 10 ματς / 2 γκολ / 1 ασίστ
Ζανγκτ Πάουλι: 51 ματς / 20 γκολ / 3 ασίστ
Χάιντουκ: 30 ματς / 2 γκολ / 1 ασίστ
Ασντόντ: 9 ματς / 1 γκο.

Εθνική Ελλάδας: 5 ματς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα