Ολυμπιακός: Μετά τους Ουί Τζο Χουάνγκ και Ρέτσο θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις κινήσεις

Ολυμπιακός: Μετά τους Ουί Τζο Χουάνγκ και Ρέτσο θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις κινήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μετά τους Ουί Τζο Χουάνγκ και Ρέτσο θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις κινήσεις

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από τις αποχωρήσεις που θα έχει μετά τον Κορεάτη φορ και τον Ρέτσο - που θα κλείσουν - θα κάνει τουλάχιστον άλλες τέσσερις κινήσεις.

Δεν έχει τελειώσει ακόμα τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός.

Εκτός από τον Κορεάτη φορ Ουί Τζο Χουάνγκ που το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί και τυπικά πια στον πειραϊκό σύλλογο αλλά και τον στόπερ και ακραίο μπακ, Παναγιώτη Ρέτσο, άλλοτε παίκτη των Ακαδημιών και της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού - που θα επιστρέψει στο Λιμάνι προερχόμενος από την Ελλάς Βερόνα και πιθανώς να κλείσει και τυπικά ακόμα και εντός της ημέρας με τριετές συμβόλαιο - θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις προσθήκες.

Αυτές είναι ένας ακόμα στόπερ, ένας ακραίος μπακ (με προτίμηση να παίζει και δεξιά αλλά και αριστερά και με την υποσημείωση πως για αριστερά θα πρέπει να φύγει το λιγότερο ένας παίκτης ή να πουληθεί ο Ρέαμπτσιουκ), ένας χαφ (επιτελικός χαφ κατά προτίμηση) και άλλος ένας εξτρέμ (με δυνατά ονόματα να έχουν βγει στο μεταγραφικό προσκήνιο όπως του Ουνάς). Η μεταγραφική λογική σε αυτές τις κινήσεις θα είναι για βασικούς ποδοσφαιριστές (προφανώς για τον επιτελικό χαφ δεν λογίζεται η επικείμενη προσθήκη του Σκάρπα που προορίζεται για τον Γενάρη).

Φυσικά οι μεταγραφές συνδέονται και με τις - ενδεχόμενες - επόμενες αποχωρήσεις. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που εφόσον αποχωρήσουν ή πουληθούν μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθούν. Η στόχευση είναι οι κινήσεις που χρειάζεται ακόμα ο Ολυμπιακός είναι να γίνουν πριν τις 2 Σεπτεμβρίου για να μπορούν να δηλωθούν οι νέοι παίκτες στην ευρωπαϊκή λίστα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα