ΠΑΣ Γιάννινα: Πανέτοιμος εν' όψει Λαμίας, προπονήθηκε και ο Παντελάκης

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Πανέτοιμος εν' όψει Λαμίας, προπονήθηκε και ο Παντελάκης

bet365

Στην τελική ευθεία για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Λαμία στους «Ζωσιμάδες» μπήκε ο ΠΑΣ, με τον Θανάση Στάικο να βλέπει στην προπόνηση της Τετάρτης και τον Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης.

Το πρώτο του εντός έδρας αγώνα για το νέο πρωτάθλημα δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να υποδέχονται την Λαμία το προσεχές Σάββατο (20:00). Οι «κυανόλευκοι» φορτσάρουν για το συγκεκριμένο ματς με το πρόγραμμα την Τετάρτη να έχει πρωινή προπόνηση, καθώς το απόγευμα θα υπάρξει η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για την σεζόν 2022-23.

Στα της προπόνησης της Τετάρτης, ο Θανάσης Στάικος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς και ο Επαμεινώνδας Παντελάκης έβγαλε μέρος της προπόνησης. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο Καραϊσκάκης, αλλά για δύο μέρες ακόμα θα αποφεύγει τις κεφαλιές. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Λαμία, όπως και οι Ροσέρο και Κύρκος που είχαν προπονηθεί κανονικά την Τρίτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα