«Η Σίβασπορ θέλει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Ραντζέλοβιτς»

Νότης Χάλαρης
«Η Σίβασπορ θέλει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Ραντζέλοβιτς»

bet365

Κρούση στον Ολυμπιακό φέρεται πως έκανε η Σίβασπορ για την απόκτηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού κινείται σε γοργούς ρυθμούς και εκτός από τις προσθήκες στο ρόστερ, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις.

Μετά το δημοσίευμα από την Αίγυπτο για το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί για τον Αχμέντ Χασάν, ένα νέο δημοσίευμα από την Τουρκία, κάνει λόγο για πρόταση δανεισμού της Σίβασπορ προς τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Όπως αναφέρει τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Σέρβος εξτρέμ είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας των Γούτα και Χαρίση καθώς έχει καταβάλει προσφορά στους «ερυθρολεύκους» για να πάρει τον Σέρβο ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, είναι αξιοσημείωτο πως ο Κάρλος Κορμπεράν έχει στα πλάνα του τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος, μάλιστα, σκόραρε και στην πρεμιέρα της Superleague κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα