Παναθηναϊκός: Η υποδοχή στον Μπερνάρντ από τον κόσμο

Παναθηναϊκός: Η υποδοχή στον Μπερνάρντ από τον κόσμο

Newsroom
Παναθηναϊκός: Η υποδοχή στον Μπερνάρντ από τον κόσμο

bet365

Σε ελληνικό έδαφος πάτησε ο Μπέρναντ το μεσημέρι της Τρίτης (23/08) και ο κόσμος του Παναθηναϊκού του ετοίμασε θερμή υποδοχή με τον ίδιο να το απολαμβάνει.

Η «βόμβα»... εξερράγη στο παιχνίδι της Κυριακής (21/08), όταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου, λίγο πριν το ματς με τον Ιωνικό, πως ο Μπερνάντ είναι παίκτης του «τριφυλλιού».

Λίγα 24ωρα αργότερα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήρε το αεροπλάνο και έφτασε στην Αθήνα, το μεσημέρι της Τρίτης (23/08), προκειμένου να φορέσει τα χρώματα των «πρασίνων» και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» τον περίμενε μία ζεστή υποδοχή από αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ζήτησαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες και αποθέωσαν τον άλλοτε ποδοσφαιριστή των Σαχτάρ, Έβερτον και Σαρζά.

Από την άλλη, ο ίδιος απόλαυσε την υποδοχή και το έδειξε με το χαμόγελο που είχε στα χείλη αλλά και με τον τρόπο που αποδεχόταν οτιδήποτε του ζήταγαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Δείτε τα «κλικ»:

μπερναντ

μπερναντ

μπ

μπ

μπερναντ

μπερναντ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα