Ολυμπιακός: Η στενοχώρια του Μανωλά και οι νέες φήμες για πρόταση από αραβική ομάδα

Ολυμπιακός: Η στενοχώρια του Μανωλά και οι νέες φήμες για πρόταση από αραβική ομάδα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η στενοχώρια του Μανωλά και οι νέες φήμες για πρόταση από αραβική ομάδα

bet365

Ο έμπειρος στόπερ αλλιώς είχε τα πράγματα στο μυαλό του σχετικά με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, την ώρα που οι φήμες για μεγάλη πρόταση από αραβική ομάδα καλά κρατούν.

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε το μεγάλο come back του στον Ολυμπιακό με στόχο να γίνει ξανά ο ηγέτης της άμυνάς του και να βοηθήσει την ομάδα με την οποία έχει δηλώσει πόσο πολύ δεμένος είναι. Ωστόσο η επάνοδός του δεν έχει εξελιχθεί όπως θα την ήθελε ο ίδιος και σύμφωνα με τον πήχη των δικών του απαιτήσεών του. Με όσα ήθελε να προσφέρει.

Παρότι στη φάση με το αυτογκόλ του και το λάθος του στον ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ (και έτσι η φάση ήταν ως μη γενόμενη) ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος αλλά και προβληματισμένος. Βλέπει ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ήθελε σε αυτήν την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ακόμα και στον αγώνα με τον ΠΑΣ έβγαλε μυϊκό τραυματισμό ενώ γενικότερα έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά ενώ φούντωσαν ξανά οι φήμες περί μεγάλης πρότασης από αραβική ομάδα.

Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει εξέλιξη από το συγκεκριμένο μέτωπο. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αναζητά τουλάχιστον έναν στόπερ για είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο αποχώρησης ενός εκ των τριών του στόπερ. Από τους υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς, πάντως, ο Μπα είναι εκείνος με τις λιγότερες πιθανότητες αποχώρησης.

Ο 31χρονος Μανωλάς στον Ολυμπιακό έχει 92 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ, έχοντας πάρει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα