Ολυμπιακός: Οι δύσκολες περιπτώσεις των Ουί-Τζο Χουάνγκ και Ντιαλό (vid)

Ολυμπιακός: Οι δύσκολες περιπτώσεις των Ουί-Τζο Χουάνγκ και Ντιαλό (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δύσκολες περιπτώσεις των Ουί-Τζο Χουάνγκ και Ντιαλό (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειες για την ενίσχυσή του (και) στην επιθετική του γραμμή αυτό το διάστημα.

Σε αυτή τη φάση τα μέτωπα στον Ολυμπιακό δεν είναι και λίγα και από πλευράς προσθηκών και σε επίπεδο αποχωρήσεων. Πλην όμως υπάρχουν (και) συγκεκριμένες περιπτώσεις που φαίνεται πως τον απασχολούν, όπως αυτές βγαίνουν στο προσκήνιο. Για την επίθεση υπάρχει ο Κορέατης Ουί-Τζο Χουάνγκ, για τον οποίο υπήρξε διάψευση περί deal Φόρεστ - Μπορντό για να πάει μετά ο παίκτης δανεικός στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο 29χρονος διεθνής Κορεάτης φορ δείχνει να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Είναι μία περίπτωση δύσκολη, που όμως αρέσει πολύ και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή θα προκύψει τελική κίνηση. Τον Χουάνγκ βέβαια τον θέλουν αρκετοί σύλλογοι στην Ευρώπη.

Μεταγραφικά υπάρχει και ο 20χρονος εξτρέμ Αμάντ Ντιαλό με ιταλικό διαβατήριο αλλά διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού. Ανήκει στη Γιουνάιτεντ - η οποία βέβαια ως ομάδα βιώνει μία δύσκολη περίοδο και από κάθε άποψη - και όπως σημειώνει η SUN τον θέλουν τουλάχιστον 10 ομάδες από την Αγγλία και όχι μόνο. Το αγγλικό ΜΜΕ μέσα στους ενδιαφερόμενους βάζει και τον Ολυμπιακό. Ο Ντιαλό είναι αριστεροπόδαρος και παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Την περασμένη σεζόν που είχε δοθεί δανεικός στη Ρέιντζερς είχε παίξει μόνο στη Premier League 2 με τη Γιουνάιτεντ. Είχε 16 ματς με 5 γκολ και 1 ασίστ.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα