ΠΑΣ Γιάννινα: Όλα καλά με Παντελάκη

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Όλα καλά με Παντελάκη

bet365

Ευχάριστα τα νέα για τον Επαμεινώνδα Παντελάκη, καθώς οι εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν καθαρές και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ επέστρεψε σπίτι του.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στο 31', όταν όλο το Καραϊσκάκης «παγώνει» βλέποντας τον Επαμεινώνδα Παντελάκη να πέφτει στο χορτάρι μετά από μονομαχία του στον αέρα με τον Χασάν.

Άμεσα έπεσαν επάνω του τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων με τον Αιγύπτιο επιθετικό να πηγαίνει προς το μέρος του και να τον φιλάει, ενώ διακομίσθηκε στο πληρέστερο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Εξετάσεις που βγήκαν καθαρές, με τον Παντελάκη μάλιστα να βρίσκεται στο σπίτι του, όπου και θα παραμείνει προληπτικά για τις επόμενες 2 με 3 μέρες και στην συνέχεια θα μπει σιγά-σιγά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα