Χουάνγκ: Η αγάπη του για τα σκυλιά, οι «δάσκαλοι» αγγλικών και οι πρώτες φιλίες στον Ολυμπιακό (vids)

Χουάνγκ: Η αγάπη του για τα σκυλιά, οι «δάσκαλοι» αγγλικών και οι πρώτες φιλίες στον Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Χουάνγκ: Η αγάπη του για τα σκυλιά, οι «δάσκαλοι» αγγλικών και οι πρώτες φιλίες στον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Η ιστορία του Ίνμπομ Χουάνγκ είναι γεμάτη ενδιαφέροντα στοιχεία και ένα εξ αυτών έχει να κάνει με τη φιλία του με έναν Ιρακινό και έναν Καναδό παίκτη και το πώς έμαθε καλά αγγλικά.

Ίνμπομ Χουάνγκ. Το πρόσωπο των ημερών για τον Ολυμπιακό. Ένας χαφ ο οποίος αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στον πρωταθλητή και σε πρώτη φάση αυτό κάνει.

Γυρίζοντας πίσω στον χρόνο έχει την αξία του να δούμε ένα story ξεχωριστής φιλίας με δύο συμπαίκτες του στην ομάδα του Βανκούβερ και πώς έμαθε καλά αγγλικά. Ο Χουάνγκ ως γνωστόν έχει αγωνιστεί στο MLS με τους Vancouver Whitecaps.

Τότε λοιπόν - το 2019 - γνώρισε εκεί τον διεθνή Ιρακινό αμυντικό Αλί Αντνάν. Οι δύο παίκτες παρότι είχαν αρκετές διαφορές ως άνθρωποι είχαν ως κοινό σημείο επαφής πως προέρχονταν από την ίδια ήπειρο. Ως δύο Ασιάτες σε μία μακρινή χώρα ήρθαν και... έδεσαν σε τέτοιο σημείο που ο ένας να μιλάει για τον άλλον σαν να είναι αδέρφια. Ο Χουάνγκ ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήταν σαν οικογένειά του. Ο τρίτος της παρέας αυτής ήταν ο Καναδός χαφ Ράσελ Τέιμπερτ (αρχηγός της ομάδας και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου).

Ο Χουάνγκ στο διάστημα που ήταν στο Βανκούβερ βοηθήθηκε πολύ από τους συμπαίκτες του στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Έβγαιναν έξω για καφέ και για φαγητό και χάρη στη συμβολή τους έφτασε στο σημείο να μπορεί να μιλάει στα αγγλικά χωρίς διερμηνέα και αυτό να τον βοηθήσει πολύ σε σχέση με την παρουσία του στην Ευρώπη.

Ο Χουάνγκ είχε μιλήσει στο GOAL.COM για τους δύο πολύ καλούς του φίλους: «Για αυτούς τους δύο φίλους μου είμαι ευγνώμων. Χωρίς αυτούς θα είχα μείνει πίσω στα αγγλικά. Θα είχα πολύ μεγάλη έλλειψη και δεν θα ήμουν σε αυτό το επίπεδο.

Όταν έλεγα κάτι λάθος με διόρθωναν και με βοηθούσαν. Με τον χρόνο που περνούσαμε μαζί και τις ώρες που βρισκόμασταν και τρώγαμε πήρα μεγάλη βοήθεια στην αγγλική γλώσσα. Είμαι περήφανος για τον φίλο μου Αλί και το πώς προσαρμόστηκε σε ξένες χώρες που πήγε στην Ευρώπη. Εάν έχει να πει κάτι το λέει και αντιμετωπίζει ότι του προκύψει. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να τονίζεις αυτά που πρέπει».

Ο Αλί είχε πει στο GOAL.com πως ο Χουάνγκ είναι σαν αδερφός του. Το ίδιο ανέφερε και για τον Ράσελ. Ο Καναδός τεχνικός Μαρκ Ντος Σάντος είχε αναφέρει ως απόλυτο παράδειγμα φιλίας τον Αλί με τον Χουάνγκ υπό την έννοια πως ενώ είναι τόσο διαφορετικοί έφτιαξαν τέτοια φιλική σχέση.

Η αγάπη του για τα σκυλιά, το κορεάτικο φαγητό και το ποστάρισμα για τον γάμο του

Ο Χουάνγκ όταν ήταν στο Βανκούβερ είχε μιλήσει στο portal Vachosun για το πώς περνάει τον ελεύθερό του χρόνο. Στις ΗΠΑ περνούσε χρόνο με τους φίλους του, τον αδερφό του και τον σκύλο του ενώ η μητέρα του τον επισκέπτοταν τακτικά.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει μεγάλη αγάπη για τα σκυλιά και είχε στις ΗΠΑ ένα μικρό σκυλάκι, που τον συντρόφευε. Μάλιστα στο σκυλάκι του - με το όνομα I am Couver - είχε φτιάξει και λογαριασμό στο Instagram. Το αγαπημένο του σκυλάκι μάλιστα είναι ράτσα Πομεράνιαν. Επιπλέον του αρέσει το κορεάτικο φαγητό και ακόμα στην Αμερική πήγαινε σε κορεάτικα μαγαζιά, όπου μάλιστα τον αναγνώριζαν και οι φανς του, του ζητούσαν να βγει φωτογραφίες μαζί τους.

Όσο για την προσωπική του ζωή ο Χουάνγκ είχε ποστάρει τον Δεκέμβριο του 2021 τον γάμο του με τη Μένζι. Με την αγαπημένη του Μένζι, όπως ανέφερε ο ίδιος στα social media του είχαν πρωτογνωριστεί το καλοκαίρι του 2016. Μάλιστα έχουν κάνει και αρκετά ταξίδια μαζί.

Παρεάκι στον Ολυμπιακό με τους άλλους χαφ και όχι μόνο

Στον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ δείχνει να... δένει με παίκτες όπως ο Εμβιλά. Με τους άλλους χαφ του Ολυμπιακού. Δεν είχε κανένα θέμα όμως στο να συζητά σε εξαιρετικό κλίμα και με Έλληνες όπως ο Κούτρης αλλά με παίκτες σε άλλες θέσεις όπως ο Ελ Αραμπί.

Γενικά είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, συγκροτημένος και δουλευταράς που κερδίζει διαρκώς... πόντους. Και με τον χαρακτήρα του και με το πόσο σκληρά δουλεύει.


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα