ΠΑΟΚ: Σε κανονικούς ρυθμούς ο Ράφα Σοάρες, ατομικό για Τσιγγάρα-Νέσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Σε κανονικούς ρυθμούς ο Ράφα Σοάρες, ατομικό για Τσιγγάρα-Νέσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Σε κανονικούς ρυθμούς ο Ράφα Σοάρες, ατομικό για Τσιγγάρα-Νέσμπεργκ

bet365

Ο Ράφα Σοάρες προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύει πάνω στην τακτική.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πλησιάζει, έχουν μείνει τρεις ημέρες για το πρώτο ματς της νέας σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ανεβάζουν ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση.

Ο Ράφα Σοάρες μπήκε στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο μοιάζει απίθανο να είναι 100% έτοιμος για το παιγνίδι του Σαββάτου (21:45).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπαίνει το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, που κορυφώνει τις προετοιμασίες του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (20/8, 21:45) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τετάρτη (17.08) ήταν μέρα τακτικής. Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με την επιθετική ανάπτυξη και την ανασταλτική λειτουργία, ενώ έγινε και πρακτική δουλειά με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ράφα Σοάρες προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Ίβαν Νέσμπεργκ και Χάρης Τσιγγάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε το πρόγραμμά του στο γήπεδο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα