Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά χάνει τη θέση του στο ρόστερ και παραμένει ανοιχτό να πουληθεί

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά χάνει τη θέση του στο ρόστερ και παραμένει ανοιχτό να πουληθεί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά χάνει τη θέση του στο ρόστερ και παραμένει ανοιχτό να πουληθεί

bet365

Ο Αφρικανός χαφ δείχνει να είναι κοντά στο να κλείσει τον κύκλο του στον Ολυμπιακό αλλά θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη πρόταση για να φύγει.

Μαντί Καμαρά. Έχει βρεθεί κοντά στο να πουληθεί από τον Ολυμπιακό τα τελευταία - τουλάχιστον - δύο καλοκαίρια. Αυτό δεν συνέβη και φτάνοντας στο σήμερα ο Αφρικανός χαφ συνεχίζει να μην μπορεί να βρει τα... πατήματά του και να αποδώσει σύμφωνα με την αξία και τις δυνατότητές του. Παραμένει μία... σκιά του παλιού πολύ καλού του εαυτού.

Στα 25 του χρόνια ο Μαντί δεν είναι και πιτσιρικάς πια αλλά δεν τον πήραν και τα χρόνια. Παραμένει ένας χαφ που σε καλή κατάσταση όντως κάνει διαφορά και ανεβάζει επίπεδο μία ομάδα.

Σε αυτή τη φάση όμως - όπου είχε και έναν τραυματισμό - έχει μείνει πίσω. Έχει χάσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού ή εάν θέλετε τη χάνει, καθώς δεν είναι πια στα βασικά πλάνα (κάτι που συνέβαινε και πριν τον τραυματισμό του) και παραμένει ανοιχτό να πουληθεί, αρκεί να υπάρξει η κατάλληλη πρόταση. Θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει πάει σε άλλη εταιρεία που τον εκπροσωπεί η οποία έχει καλές διασυνδέσεις και με Αγγλία. Ο Μαντί Καμαρά έχει 181 ματς στον Ολυμπιακό με 19 γκολ και 13 ασίστ.

Στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το όνομά του έχει συνδεθεί με ομάδες όπως η Λιλ και η Ρεν (ή και με συλλόγους στην Ιταλία όπως η Μόντσα). Η Λιλ μέσω του προέδρου της έσπευσε να διαψεύσει το ενδιαφέρον, ωστόσο κινητικότητα για τον παίκτη υπάρχει. Είμαστε γενικά σε μία περίοδο που όλα δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό να κλείσει ο κύκλος του Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα