Ο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ, Κονστάντ Γουισερέκ, στο Gazzetta: «Ο Ντε λα Φουέντε μπορεί να κάνει άνω-κάτω τις κλειστές άμυνες»

Ο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ, Κονστάντ Γουισερέκ, στο Gazzetta: «Ο Ντε λα Φουέντε μπορεί να κάνει άνω-κάτω τις κλειστές άμυνες»

Ο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ, Κονστάντ Γουισερέκ, στο Gazzetta: «Ο Ντε λα Φουέντε μπορεί να κάνει άνω-κάτω τις κλειστές άμυνες»

bet365

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ στο γαλλικό «Foot Mercato», Κονστάντ Γουισερέκ, σκιαγράφησε στο Gazzetta το προφίλ του 21χρονου εξτρέμ.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Ο ενθουσιασμός που επικρατούσε στην πόλη της Μασσαλίας το καλοκαίρι του 2021 ήταν τεράστιος όταν έφτασε στην γαλλική πόλη ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ο 21χρονος εξτρέμ άφηνε τη «La Masia» και τη Μπαρτσελόνα για να πάρει παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, ντυμένος στα χρώματα της Μαρσέιγ, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με το ταλέντο του.

Ένα χρόνο μετά, τα τέσσερα εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την περίπτωσή του, μπορεί να μην βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο λόγω των τραυματισμών του, ωστόσο το ταλέντο του παραμένει αδιαμφησβήτητο και αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Πειραιά και ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του.

Ο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ στο «Foot Mercato», Κονστάντ Γουισερέκ αναφέρθηκε στο Gazzetta και σκιαγράφησε τον νεαρό άσο από την παρουσία του στη Μασσαλία. Το δυνατό του σημείο, οι λόγοι της αποχώρησης και ο τρόπος που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Πρώτα από όλα, ποιο είναι το στυλ του παιχνιδιού του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε;

«Ο Κόνραντ είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος εξτρέμ. Έχει πολύ καλή ταχύτητα και έχει καλή ικανότητα ντρίμπλας. Είναι ένας μικροκαμωμένος εξτρέμ που έχει πολύ ευελιξία στο πώς να κινείται στον αγωνιστικό χώρο».

Ποιο είναι το δυνατό και ποιο το αδύνατο σημείο του Κόνραντ;

«Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός ενώ μπορεί να δημιουργήσει και ανισορροπία σε κλειστές άμυνες. Να τις κάνει άνω-κάτω με τον τρόπο που κινείται. Όσο για την αδυναμία του; Δεν είναι σωματικά δυνατός και δεν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς».

Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και πώς;

«Στον Ολυμπιακό η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει, καθώς η ομάδα στους εξτρέμ έχει αρκετά ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ θα είναι εξαιρετική περίπτωση ως changeman από τον πάγκο. Δηλαδή να μπαίνει ως αλλαγή προς τα τελευταία λεπτά».


Γιατί έφυγε από την Μαρσέιγ; Θα θέλατε να παραμείνει στην ομάδα;

«Έφυγε από τη Μαρσέιγ επειδή ο νέος προπονητής δεν παίζει με εξτρέμ στο σύστημά του, οπότε δεν θα είχε παιχνίδια στα πόδια του. Αν ήθελα να μείνει; Δεν ξέρω. Στην αρχή της περσινής σεζόν ήταν απίστευτος και μου άρεσε πάρα πολύ το ταλέντο του, όμως οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να παίξει περισσότερο μέσα στη σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα