ΑΕΚ: Πάει για κάτι καλύτερο από Μοντέρο...

ΑΕΚ: Πάει για κάτι καλύτερο από Μοντέρο...

ΑΕΚ: Πάει για κάτι καλύτερο από Μοντέρο...

bet365

Η περίπτωση του Φρανθίσκο Μοντέρο έπαιξε δυνατά για την ΑΕΚ, με την έγκριση του Αλμέιδα, αλλά τελικά η Ένωση προχωράει για μια καλύτερη περίπτωση για τη θέση του στόπερ.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύει ο μεταγραφικός μηχανισμός της ΑΕΚ για την απόκτηση του δεύτερου κεντρικού αμυντικού και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα η Ένωση θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει μεταγραφή.

Όπως αποκάλυψε το Gazzetta, ένα από τα ονόματα που έπαιξαν δυνατά ήταν αυτό του Φρανθίσκο Μοντέρο καθώς υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Μάλιστα τον 23χρονο Ισπανό στόπερ της Μπεσίκτας είχε εγκρίνει ο Ματίας Αλμέιδα και είχε μιλήσει μαζί του.

Βέβαια, όπως τονίζαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, η περίπτωση του Μοντέρο δεν ήταν η μόνη από αυτές που είχαν προκρίνει ο Αλμέιδα με τους ανθρώπους του μεταγραφικού σχεδιασμού και πως υπήρχε και άλλη επιλογή που έπαιζε επίσης δυνατά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, η ΑΕΚ κινείται αυτή τη στιγμή για να τελειώσει μια περίπτωση καλύτερη από του Μοντέρο με στόπερ που θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αλμέιδα. Δηλαδή να είναι ψηλός, γρήγορος και αθλητικός.

Αξίζει να σημειωθεί πάνω στην περίπτωση του Μοντέρο, ότι η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς παρά τις προχωρημένες επαφές δεν είχε καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με την Μπεσίκτας για την οψιόν αγοράς του Ισπανού στόπερ, ο οποίος θα ερχόταν δανεικός για ένα χρόνο.

Συνεπώς οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες ώρες καθώς η ΑΕΚ θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, έχοντας καταλήξει στον εκλεκτό για τη θέση αυτή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα