«Η Τέλσταρ μιλάει με την ΑΕΚ για τον Μαχαίρα»

«Η Τέλσταρ μιλάει με την ΑΕΚ για τον Μαχαίρα»

Newsroom
«Η Τέλσταρ μιλάει με την ΑΕΚ για τον Μαχαίρα»

bet365

Η Τέλσταρ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας ενδιαφέρεται για τον Θεοδόση Μαχαίρα της ΑΕΚ. Επιβεβαιώνει και ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας.

Την περίπτωση του Θεοδόση Μαχαίρα εξετάζει σοβαρά η Τέλσταρ, σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα NHnieuws.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας δουλεύει εδώ και κάποιο διάστημα την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ της ΑΕΚ και είναι σε αναμονή εξελίξεων.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της Τέλσταρ, Μάικ Σνόεϊ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Μαχαίρα, αν και το ολλανδικό ρεπορτάζ θεωρεί δεδομένο ότι πρόκειται για τον παίκτη που απασχολεί την Τέλσταρ.

«Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Πραγματοποιεί προπονήσεις με την πρώτη ομάδα εκεί, αλλά θέλει να δείξει πράγματα στην Ολλανδία. Και θα του άρεσε να το κάνει στην Τέλσταρ», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή της ολλανδικής ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα