Αλμέιδα: «Στη Ρίβερ είχα γυρίσει να παίξω χωρίς μισθό, σαν οπαδός»

Αλμέιδα: «Στη Ρίβερ είχα γυρίσει να παίξω χωρίς μισθό, σαν οπαδός»

Newsroom
Αλμέιδα: «Στη Ρίβερ είχα γυρίσει να παίξω χωρίς μισθό, σαν οπαδός»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αποκάλυψε στην Αργεντινή ότι όταν είχε επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ το έκανε για λίγα χρήματα και αυτό λόγω της αγάπης του για την ομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο Depor TV και ανέφερε πως η επιστροφή του στη Ρίβερ Πλέιτ στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε να κάνει καθαρά με τα συναισθήματα που έτρεφε για τον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, λαμβάνοντας ουσιαστικά μόνο τον βασικό μισθό.

«Γύρισα και έπαιξα στην Ρίβερ χωρίς μισθό! Έπαιξα, σαν οπαδός! Τους είπα πληρώστε μου τον βασικό μισθό», σχολίασε ο Αλμέιδα, ο οποίος βίωσε το χειρότερο σενάριο με τον υποβιβασμό. Στη συνέχεια όμως ως προπονητής κατάφερε να επαναφέρει τη Ρίβερ στην πρώτη κατηγορία.

«Ήταν πολύ λυπηρό γιατί ήθελα να κλείσω την καριέρα μου σαν παίκτης αλλά έγινε με τον χειρότερο τρόπο», υπογράμμισε.

Επίσης ο Αλμέιδα αναφέρθηκε και στο γνωστό θέμα με την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε στο κλείσιμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου είχα κατάθλιψη. Ξεκινάω λοιπόν με μια ψυχολόγο και ένα από τα θέματα ήταν να κλείσω ό,τι είχα αφήσει ανοικτό, που ήταν το ποδόσφαιριο. Δεν το είχα κλείσει ποτέ», ανέφερε ο 48χρονος τεχνικός της ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα