«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Αλγερινός φορ Μπιλέλ Ομρανί»

«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Αλγερινός φορ Μπιλέλ Ομρανί»

Newsroom
«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Αλγερινός φορ Μπιλέλ Ομρανί»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Ρουμανία η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 29χρονο Αλγερινό επιθετικό Μπιλέλ Ομρανί που έμεινε ελεύθερος από την Κλουζ, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Η ΑΕΚ εκτός από στόπερ και εξτρέμ βρίσκεται στην αναζήτηση και ενός φορ και δημοσίευμα από τη Ρουμανία αναφέρει πως την Ένωση απασχολεί ο Μπιλέλ Ομρανί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ProSport, ο 30χρονος Αλγερινός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Κλουζ βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο πρόβλημα υπάρχει με τις υψηλές απαιτήσεις του καθώς όπως σημειώνουν οι Ρουμάνοι ο παίκτης ζητάει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής. Το ρουμανικό δημοσίευμα μάλιστα υποστηρίζει πως η Ένωση παρακολουθεί εδώ και καιρό τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα της χώρας.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η περίπτωση του Ομρανί δεν φαίνεται πως απασχολεί την ΑΕΚ, η οποία έχει εστιάσει σε άλλες υποθέσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο Ομρανί, ο οποίος είναι μια φορά διεθνής με την Εθνική Αλγερίας και έχει και γαλλική υπηκοότητα έχοντας αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μαρσέιγ. Έφτασε στην πρώτη ομάδα και από το 2016 ανήκε στην Κλουζ, από την οποία αποχώρησε ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Με τη φανέλα της Κλουζ σε 209 εμφανίσεις σημείωσε 47 γκολ και είχε 42 ασίστ. Τη σεζόν που μας πέρασε συγκεκριμένα σε 42 παιχνίδια με τη ρουμανική ομάδα είχε 42 συμμετοχές με επτά γκολ και 11 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα