ΑΕΚ: Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για Ελίασον

ΑΕΚ: Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για Ελίασον

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για Ελίασον

bet365

Στη Γαλλία τονίζουν πως η Νιμ περιμένει μεγαλύτερη πρόταση από την ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον, ο οποίος ψάχνεται να αποχωρήσει. Πάντα στη λίστα ο Σουηδός εξτρέμ, αλλά η Ένωση δεν είναι ενεργή τη δεδομένη στιγμή για την περίπτωσή του.

Όπως διαβάσατε σε χθεσινό ρεπορτάζ στο Gazzetta, η ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι ρώτησε για τα δεδομένα της περίπτωσης του Νίκλας Ελίασον, του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ της Νιμ, ο οποίος είχε απασχολήσει έντονα την Ένωση το περσινό καλοκαίρι.

Ο Ελίασον παρέμενε στα ραντάρ της ΑΕΚ, ωστόσο όπως σημειώσαμε και χθες, αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση με την Ένωση, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, να μην φαίνεται μετά την αρχική κρούση ότι είναι ενεργή για τον Σουηδό ακραίο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το ενδιαφέρον που προέκυψε από την πλευρά των κιτρινόμαυρων πάντως επιβεβαιώνεται από τη Γαλλία, καθώς όντως το όνομα του παίκτη παραμένει στη λίστα της Ένωσης. Όπως τονίζεται λοιπόν από τους Γάλλους, ο Ελίασον ψάχνει να αποχωρήσει από τη Νιμ, όπως και πέρυσι, καθώς μετά τον υποβιβασμό της ομάδας δεν θέλει να συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία. Όμως ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου περιμένει μια καλύτερη προσφορά από την ΑΕΚ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ρεπόρτερ της Νιμ στο twitter.

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός εξτρέμ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και τη σεζόν που μας πέρασε σε 36 συμμετοχές είχε επτά γκολ και επτά ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα