«Ερωτηματικό» για την πρεμιέρα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κόντε

Newsroom
«Ερωτηματικό» για την πρεμιέρα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κόντε

bet365

Ο Κόντε θα απουσιάσει από τα φιλικά του ΠΑΣ Γιάννινα με Αστέρα Τρίπολης, Καρμιώτισσα και είναι αμφίβολος για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Αγώνα δρόμου ώστε να είναι διαθέσιμος την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό κάνει πλέον ο Κόντε, που δεν έπαιξε στο χθεσινό (7/8) φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με το Βόλο.

Ο Ισπανός φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο «ζέσταμα» και δεν ξεκίνησε το ματς, ενώ σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις (γύρισε στην πόλη των Ιωαννίνων) τα αποτελέσματά των οποίων έδειξαν πως έχει υποστεί ένα μικρό τράβηγμα στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού, στο ίδιο πόδι που είχε πρόβλημα στην Πολωνία αλλά σε διαφορετικό σημείο.

Αυτόματα ο 34χρονος τέθηκε νοκ άουτ από το αυριανό τεστ προετοιμασίας με τον Αστέρα Τρίπολης, εκείνο της Παρασκευής με την Καρμιώτισσα και «τρέχει» ώστε να προλάβει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο. Υπάρχει σχετική αισιοδοξία αλλά κρίνεται αμφίβολος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα