Χριστοδουλόπουλος: Το τρολάρισμα του Λάζαρου για το ανάποδο ψαλίδι του Μέσι (vids)

Newsroom
Χριστοδουλόπουλος: Το τρολάρισμα του Λάζαρου για το ανάποδο ψαλίδι του Μέσι (vids)

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε χιουμοριστική ανάρτηση στα Social Media συγκρίνοντας το φανταστικό ανάποδο ψαλίδι του Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Κλερμόν με αυτό που είχε βάλει ο ίδιος στην ΑΕΛ, με το οποίο έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Λιονέλ Μέσι με ένα ανάποδο ψαλίδι... ποίημα διαμόρφωσε το τελικό 5-0 της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Κλερμόν για την πρεμιέρα της Ligue 1. Μάλιστα πρόκειται για το πρώτο του γκολ με «ψαλιδάκι» σε σύνολο 764 τερμάτων.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με χιουμοριστική ανάρτηση του στα Social Media συνέκρινε το μαγικό γκολ του Αργεντινού σταρ με το δικό του φανταστικό ψαλίδι που είχε πετύχει στον ημιτελικό του Κυπέλλου το 2018 κόντρα στην ΑΕΛ (1-0) στο 90+4' και έστειλε την πρωταθλήτρια ΑΕΚ στον τελικό, που μετέπειτα έχασε από τον ΠΑΟΚ, μαζί και την ευκαιρία για το νταμπλ εκείνη τη σεζόν.

«Τι παραγγέλνεις και τι σου έρχεται. Προσοχή στις αγορές online», ανέφερε στην ανάρτηση του ο 35χρονος Έλληνας εξτρέμ της Ανόρθωσης.

lazaros insta story

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα