Ολυμπιακός: 6+1 θέματα

Ολυμπιακός: 6+1 θέματα

Ολυμπιακός: 6+1 θέματα

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταπιάνεται στο blog του στο Gazzetta με εφτά θέματα του Ολυμπιακού τα οποία απασχολούν τις τελευταίες μέρες.

Ποτ πουρί από θέματα του Ολυμπιακού…

ΚΑΡΛΟΣ. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα πει στην πρώτη του επαφή με τους δημοσιογράφους σήμερα το απόγευμα, ξέρω όμως ότι ο Κορμπεράν είδε στην ομάδα αρκετά πράγματα που δεν τον…ενθουσίασαν, για να είμαι απολύτως διακριτικός. Και ξέρω ότι σκέφτεται να τα αλλάξει όλα, που λέει ο λόγος. Παρεμπιπτόντως, ο Ισπανός νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τον σύλλογο. Ποια είναι η πρώτη αίσθηση των παικτών του Ολυμπιακού γι΄ αυτόν; Ότι δείχνει να είναι γεμάτος ενέργεια.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ. Αυτή την στιγμή δεν είναι στο τιμ του Ρέντη. Δίπλα στον Κάρλος είναι ο Καρεμπέ, ο Αβραάμ, πλήρως αναβαθμισμένος στο πόστο του γενικού αρχηγού κι ο Κοκκινάκης. Στον Τόρο από τη διοίκηση έχουν πει να περιμένει την απόφαση για το μέλλον του. Αν παραμείνει σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, αν αναλάβει άλλο πόστο στο κλαμπ η, όποια άλλη εξέλιξη.

ΕΜΒΙΛΑ. Πώς τα κατάφερε ο Πέδρο Μαρτίνς να ψυχρανθεί (και) μαζί του…Ο Γάλλος άσος είχε τεράστια παράπονα από τη συμπεριφορά του Πορτογάλου τεχνικού απέναντι του τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς δε ο Μαρτίνς δεν αποφάσισε με γνώμονα τη δικαιοσύνη, αλλά επηρεάστηκε από την προσωπική του κόντρα και άφησε εκτός ενδεκάδας του Ολυμπιακού τον Εμβιλά στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Μακάμπι, με συνέπεια να μοιάζει άδειο το κέντρο του Ολυμπιακού.

ΣΕΜΕΔΟ. Τη μεταγραφή του στο Κατάρ δεν την έκανε ο Μέντες, που κι αυτός τον παράτησε τον Πορτογάλο στόπερ-όπως κι ο Κονσεϊσάο (Πόρτο) και ο Ζέζους (Φενέρμπαχτσε). Κάποιοι Ελβετοί ατζέντηδες ενεπλάκησαν. Πηγές επιβεβαιώνουν ότι η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Αλ Ντουχαίλ είναι στα 3,5 εκ. Ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Σεμέδο.

Σεμεδο

ΑΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ. Ο Κάρλος σκέφτεται, λέει, να ξεκινήσει με άμυνα τριών το παιχνίδι με την Σλόβαν. Όχι παράλογο, υπό την έννοια ότι πρώτον και η Σλόβαν παίζει με τρεις πίσω και δεύτερον ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεμείνει από εξτρέμ, καθώς ο Αμπού Καμαρά έχει βγει νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες (έχει περάσει η μία), ο Γκάρι Ροντρίγκες προέρχεται από τραυματισμό και μόλις επανήλθε στις προπονήσεις, ο δε Ζίνκερναγκελ δεν μοιάζει να είναι το…φόρτε του να παίζει στα άκρα της επίθεσης.

ΜΠΟΥΑΝΓΚΑ. Παρότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τη μεταγραφή του 27χρονου εξτρέμ, ο Κάρλος δείχνει πολύ δισταχτικός, γιατί ο άσος της Σεντ Ετιέν είναι καλός στο γκολ και στη δημιουργία, αλλά δεν είναι γρήγορος. Κι ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει οπωσδήποτε ένα πολύ γρήγορο εξτρέμ, γιατί θεωρεί ότι η ομάδα μπροστά είναι αργή. Όπως και αμυντικά έχει την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει πιο γρήγορες αντιδράσεις.

Άσχετο: Ο Μαρτίνς αρχικά ζήτησε εννιά μηνιάτικα αποζημίωση, σαν αρχική διαπραγμάτευση αφού ήξερε ότι δεν μπορούσε να τα πάρει αυτά. Ουσιαστικά απαίτησε έξι μηνιάτικα, αλλά συμβιβάστηκε σε τρία (300 χιλ. Ευρώ), έχοντας δουλέψει δύο μήνες. Καλή κίνηση του Πέδρο να κάνει βήματα πίσω και να επέλθει φιλικός συμβιβασμός, γιατί ο Ολυμπιακός θα το τράβαγε το σκοινί και μπορεί ξαφνικά να τον έστελνε να προπονεί τους «κομμένους», τον Φορτούνη, τον Λαλά κ.α.!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.