Super League: Η πλατφόρμα που έκανε την κλήρωση 

Newsroom
Super League: Η πλατφόρμα που έκανε την κλήρωση 

bet365

Η Λίγκα χρησιμοποίησε για την κλήρωσή της μία ειδική πλατφόρμα που αναλαμβάνει και μεγάλα πρωταθλήματα.

Πρόκειται για την ειδική πλατφόρμα Gotpro η οποία έκανε την κλήρωση της Super League για τη νέα χρονιά. Είναι μία πλατφόρμα που... τρέχει 2.000 σενάρια παράλληλα και αναλαμβάνει και μεγάλα πρωταθλήματα. Όπως μπορεί να δει κανείς χρησιμοποιείται από πρωταθλήματα όπως η Ligue 1 (ή Σαμπιονά, όπως αλλιώς λέγεται το γαλλικό πρωτάθλημα) ή Λίγκες όπως η πολωνική και η βραζιλιάνικη ενώ επεκτείνεται και σε άλλα αθλήματα εκτός από το ποδόσφαιρο.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει χρησιμοποιηθεί ξανά από τη Σούπερ Λίγκα για τις κληρώσεις της. Η Gotpro έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε επίπεδο αθλητικών softwares και οι τομείς αρμοδιότητάς της δεν μένουν μόνο σε επίπεδο κληρώσεων αλλά σε ανάλυση δεδομένων, οργανωτικά θέματα και ακόμα και θέματα συστημάτων εισιτηρίων.

PRO

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα