ΑΕΚ - Κοσμάς: «Έχει αποτύχει σε όλα ο Κλάτενμπεργκ, κανείς δεν έχει το τηλέφωνο του Μπένετ»!

ΑΕΚ - Κοσμάς: «Έχει αποτύχει σε όλα ο Κλάτενμπεργκ, κανείς δεν έχει το τηλέφωνο του Μπένετ»!

Newsroom
ΑΕΚ - Κοσμάς: «Έχει αποτύχει σε όλα ο Κλάτενμπεργκ, κανείς δεν έχει το τηλέφωνο του Μπένετ»!

bet365

Σταθερή κι αμετακίνητη στη θέση της όσο αφορά την παρουσία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε εκ νέου η ΑΕΚ μέσω του διευθύνοντος συμβούλου και Α' αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Κοσμά.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου τέθηκε ξανά το θέμα πιθανής παραμονής του (μέχρι πρότινος) Άγγλου αρχιδιαιτητή, ακόμη και ως σύμβουλου της Σούπερ Λίγκας, ώστε να έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο στην ΕΠΟ σε θέματα διαιτησίας.

Στο πλαίσιο της συναίνεσης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος ξεκαθάρισε πως αν βρεθεί ένα modus operandi με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ώστε μέσω της Λίγκας να έχει μια συνεργασία με την ΚΕΔ, ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα.

Στο σημείο αυτό ο κ. Γιώργος Κοσμάς, από την πλευρά της Ένωσης ξεκαθάρισε τα εξής: «Η θέση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή και δεν αλλάζει. Εμείς έχουμε εκφράσει ανοικτά τη θέση μας. Η ΑΕΚ είναι σταθερή στις απόψεις της. Εμείς δεν κάναμε κωλοτούμπα. Από τη στιγμή που αποσύραμε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του Κλάτενμπεργκ παραμείναμε στην ίδια γραμμή και θέση.

Ο Κλάτενμπεργκ, βέβαια, με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις του έχει καταφέρει κάποιοι που είχαν αποσύρει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και του είχαν επιτεθεί με βαρύς χαρακτηρισμούς και δημόσια, τώρα να ψηφίζουν υπέρ του. Ο Κλάτενμπεργκ έχει αποτύχει σε όλα. Δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα.

Δεν μπορεί να υπηρετήσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Είμαστε κάθετα και οριζόντια αντίθετοι με οποιασδήποτε μορφής συνεργασία μαζί του. Άρα είμαστε αντίθετοι και στην ιδέα του κυρίου Μπαλτάκου να βρεθεί ένα modus operandi για να συνεργάζεται με την ΚΕΔ μέσω Λίγκας. Η ΑΕΚ δεν θέλει πουθενά τον Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε στην ΕΠΟ, ούτε στη Λίγκα και είναι από την πρώτη στιγμή σαφής γι’ αυτό.

Από την άλλη πλευρά, ο κύριος Μπένετ, τον οποίο προτείνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι ένας άνθρωπος που παρότι βρίσκεται δύο χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχει αποκτήσει σχέση και επαφή με κανέναν. Δεν τον ξέρει κανένας παράγοντας, δεν έχει κανείς το τηλέφωνό του, δεν του έχει ασκήσει κανένας καμία επιρροή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα