Ολυμπιακός: Τι προκύπτει από τη Ρεμς για τον Εμποκού και η απόφαση του Λουκεμπάκιο (vids)

Ολυμπιακός: Τι προκύπτει από τη Ρεμς για τον Εμποκού και η απόφαση του Λουκεμπάκιο (vids)

Ολυμπιακός: Τι προκύπτει από τη Ρεμς για τον Εμποκού και η απόφαση του Λουκεμπάκιο (vids)

bet365

Η Ρεμς δεν έχει δεχθεί νέα κρούση από τον Ολυμπιακό για τον Εμποκού σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος του συλλόγου. Τι αποφάσισε ο Λουκεμπάκιο.

Το όνομα του Ναθαναέλ Εμποκού έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και οι Ερυθρόλευκοι είχαν κινηθεί για την απόκτησή του με πρόταση που φέρεται να απορρίφθηκε από τη Ρεμς. Προφανώς τα πράγματα σε μία μεταγραφική περίοδο αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη ή μπορεί να αλλάξουν ωστόσο σε αυτή τη φάση η διοίκηση της Ρεμς επισημαίνει μέσω του προέδρου της, Ζαν Πιέρ Καγιό, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει επανέλθει για τον παίκτη και πως πλέον δεν ενδιαφέρεται.

«Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Εμποκού, ούτε ο παίκτης θέλει τη μεταγραφή», είναι το σχετικό του σχόλιο. Στη Γαλλία αφήνουν ένα ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι στο προσεχές διάστημα (δηλαδή να είναι ένα παιχνίδι τακτικής αυτό) αλλά σε αυτή τη φάση η διοίκηση της Ρεμς υποστηρίζει τα παραπάνω.

Τώρα σε σχέση με τον Λουκεμπάκιο. Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωσή του και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη μεταγραφή τη δούλευε εδώ και έναν μήνα (με επαφές και σχετικές διαπραγματεύσεις). Ωστόσο ο Βέλγος διεθνής winger μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες προς τους ανθρώπους της Χέρτα πως θέλει να συνεχίσει στη γερμανική ομάδα. Πως επιζητά να μείνει στη Χέρτα, με την οποία έχει συμβόλαιο σε ισχύ και ότι αυτή είναι η απόφασή του. Να θυμίσουμε πως το γερμανικό Kicker είχε μεταδώσει την Κυριακή ότι «ο Λουκεμπάκιο προς το παρόν μένει στη Χέρτα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα