Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Καραμό

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Καραμό

Newsroom
Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Καραμό

bet365

Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο αριστερός εξτρέμ της Πάρμα, Γιαν Καραμό, ενώ είναι και στο στόχαστρο της Λιλ.

Το βλέμμα του Ολυμπιακού βρίσκεται στην απόκτηση ενός εξτρέμ και οι Γάλλοι... στέλνουν τον Γιαν Καραμό της Πάρμα. Σύμφωνα με το footmercato, η Λιλ και οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ.


Η Πάρμα απέκτησε τον Καραμό τον Σεπτέμβριο του 2020 αντί 8 εκατ. ευρώ από την Ίντερ, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και μοιράζοντας μία ασίστ σε 15 ματς. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Καραγκιουμρούκ, όπου μέτρησε 35 εμφανίσεις, με απολογισμό τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ, ενώ είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας. Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με την ιταλική ομάδα να είναι θετική στην παραχώρησή του.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα