ΑΕΚ: Τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή ανέλαβε ο Κονέ

ΑΕΚ: Τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή ανέλαβε ο Κονέ

Newsroom
ΑΕΚ: Τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή ανέλαβε ο Κονέ

bet365

Ο Παναγιώτης Κονέ αναφέρεται πλέον στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ ως εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας.

Οι διοικητικές ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα στην ΑΕΚ μετά το τέλος της σεζόν έφεραν τον Παναγιώτη Κονέ και επίσημα στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

Τη συγκεκριμένη θέση την κατείχε μέχρι να αποχωρήσει πρόσφατα ο Γιάννης Παπαδημητρίου ενώ τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, τον οποίο είχε ο Κονέ, ήρθε να καλύψει ο Ράντεκ Κουχάρσκι.

Πλέον στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Κονέ, με τον Κουχάρσκι, όπως αναφέραμε, τεχνικό διευθυντή και τον Μπρούνο Άλβες στη θέση του αθλητικού διευθυντή, όπως ήταν γνωστό από τη στιγμή που ανακοινώθηκε.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αποχώρησε από το τμήμα scouting, στο οποίο πλέον υπάρχει μόνο το όνομα του Φανούρη Γουνδουλάκη, ενώ στον ρόλο του team manager, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, είναι ο Δημήτρης Ναλιτζής.

Οργανόγραμμα ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα